Pretraga

Najvažnije novosti iz struke na jednom mjestu: Pretplatite se na naš newsletter

A- A+

Jednom mjesečno na mail primajte odabrane i informativne vijesti te zanimljivosti iz graditeljstva, sektora nekretnina, arhitekture, ali i sve informacije o obnovi potresom pogođenih područja. Sve što trebate znati od sada je na jednom mjestu – u vašem elektroničkom poštanskom sandučiću.

bauštela.hr

bauštela.hr novi je specijalizirani portal i digitalni glas gradilišta | foto: bauštela.hr

Jedan od najvažnijih gospodarskih sektora u Hrvatskoj upravo je sektor graditeljstva. Osim što zapošljava velik dio stanovništva, odgovoran je i za značajan udio u nacionalnom BDP-u. Građevinski radnici održavaju i poboljšavaju cjelokupnu infrastrukturu države, uključujući ključne energetske i komunikacijske sustave, ceste i mostove, a održiva gradnja u budućnosti će odigrati ključnu ulogu u zaštiti okoliša.

Sve na jednom mjestu

Zahvaljujući svom značaju, medijski prostor često pune priče i novosti iz ovog sektora. No, nije postojao digitalni medij posvećen isključivo interesima stručnjaka – sve do nedavno. Bauštela.hr novi je specijalizirani portal koji objedinjuje teme iz graditeljstva, sektora nekretnina, arhitekture, obnove potresom pogođenih područja i srodnih tema.

Bauštela.hr, kao centralno mjesto informiranja publike o gradilištu i njegov svojevrsni digitalni glas, poziva vas da se pretplatite na newsletter kojim će vas jednom mjesečno informirati o najvažnijim vijestima, događajima i zanimljivostima iz struke.

Kako biste se pretplatili, ispunite obrazac u nastavku ili slijedite ovu poveznicu.

Copy link
Powered by Social Snap