Pretraga

Objavljen javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnih prostora

A- A+

Na stranicama Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavljen je javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnih prostora 2/21 na području grada Zagreba.

Foto: Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Na temelju Odluke Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, od 27. travnja 2021. godine trgovačko društvo DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o. objavilo je Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnih prostora 2/21. Predmet Javnog poziva su poslovni prostori navedeni u nastavku.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Sklapanje ugovora na 10 godina*Zgrade u kojima se nalaze poslovni prostori opisani pod rednim brojevima: 6, 7, 11, 12, 13, 14 i 17 označene su nakon preliminarnog pregleda prema stupnju oštećenja nekretnine žutom oznakom (PN2) i na njima je djelomično ili u potpunosti završena sanacija.

Nakon izvršenih aktivnosti po preliminarnim pregledima oštećenja nakon potresa, od strane upravitelja ili suvlasnika zgrade podneseni su zahtjevi za obnovu sukladno Zakonu o obnovi zgrada oštećenih potresom. S obzirom na to da je za sve gore navedene zgrade predan zahtjev za konstrukcijsku obnovu, odnosno pojačanje konstrukcije, na nekretninama se i dalje nalazi žuta oznaka (PN2).

Rok za podnošenje ponuda je 2. 7. 2021. do 12:00 sati, na adresu: DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o., Planinska 1, Zagreb, a ponude će se javno otvarati u prostorijama Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ulica Ivana Dežmana 10, Zagreb, na dan 02.07.2021. u 13:00 sati.

Ugovor o zakupu poslovnog prostora sklopit će se s ponuditeljem koji uz ispunjenje uvjeta iz natječaja ponudi najviši iznos zakupnine, a sklapa se na određeno vrijeme od 10 (deset) godina, te se smatra sklopljenim i proizvodi pravne učinke danom njegove solemnizacije (potvrde) od strane javnog bilježnika.

Ostale informacije o natječaju saznajte na POVEZNICI ili radnim danom od 9:00 do 11:00 sati, na brojeve telefona: 01/6346-312, 01/2657-519 i 01/2079-260.

Objavljen javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnih prostora
Share via
Copy link
Powered by Social Snap