Pretraga

Otvoren novi trgovački centar pored našeg najposjećenijeg Nacionalnog parka

A- A+

U neposrednoj blizi našeg najposjećenijeg Nacionalnog parka otvoren je novi trgovački centar veličine 4.000 kvadratnih metara i s 90 novih radnih mjesta. Radi se, naravnon o Plitvičkim jezerima. Trgovački centar Plitvice Mall otvorio je 150 parkirnih mjesta kako bi svratili posjetitelji Nacionalnog parka, ali i lokalni stanovnici.

Plitvička jezera | Nacionalni park Plitvička jezera

Objekt se nalazi na području koje preko ljeta posjeti i po nekoliko milijuna turista, što uključuje goste samog Nacionalnog parka. Predstavnik investitora, Paško Dodić, istaknuo je kako su lokalna regija i njezini stanovnici, dobili, ne samo mogućnost otvorenja novih radnih mjesta, već i novo mjesto kupovine kakvo do sada u regiji nije postojalo te će ovaj koncept doprinijeti rastu kvalitete života lokalnog stanovništva, prenosi Poslovni Dnevnik.

Izdvojeni članak

Planira se izgradnja novog trgovačkog centra u središtu grada, ulaganje od 130 milijuna kuna

Načelnik općine Rakovica Mihovil Bićanić prilikom otvorenja istaknuo je kako će trgovački centar otvoriti više od 90 radnih mjesta.

Izdvojeni članak

Investicijski val u Osijeku: Gradit će trgovački centar i salon namještaja, a zaposlit će barem sto ljudi

– Uspoređujući u postotku, broj zaposlenih stanovnika općine Rakovica u Plitvice Mallu bio bi identičan 34.000 zaposlenih u Zagrebu i to samo na jednoj lokaciji. Ovaj projekt će zadržati mlade i obitelji na našem području, dodao je Bićanić.

Otvoren novi trgovački centar pored našeg najposjećenijeg Nacionalnog parka
Share via
Copy link
Powered by Social Snap