Pretraga

Požar u centru Karlovca, u podzemlju eksplodirala plinska boca!

A- A+

Središtem Karlovca danas je iza podneva odjeknula snažna eksplozija koja natjerale prolaznike u zaklon, te na teren izvukla hitne službe. Nakon eksplozije uslijedio je požar. Prema neslužbenim informacijama uzrok ovog nemilog događaja je plinska boca koja je eksplodirala u podzemnom gradilištu.

požar u karlovcu

požar u karlovcu | foto: screen shot Radio Mrežnica

Na karlovačkom ‘Korzu’, točnije u ulici Pavla Vitezovića, danas se oko 12:40 sati najprije začula jaka eksplozija, a onda se razbuktao požar. Jedna je osoba ozlijeđena i zadobila je opekline gornjeg dijela tijela te je prebačena u karlovačku Opću bolnicu.

Na mjesto događaja odmah su došli i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Karlovac, te ugasili vatru. Također na mjestu događanja očevid su obavili i policijski djelatnici, no službenog očitovanja iz PU Karlovačke o ovome pitanju još uvijek nema.

Zna se tek da su se na ovom djelu ‘Korza’ obavljali građevinski radovi, te da je ozlijeđena osoba u incidentu radnik (28) koji je zadobio opekline i da je izvan životne opasnosti. On se u trenutku eksplozije nalazio u iskopanom rovu, izvještava Radio Mrežnica. Također, ističe se kako je, prema neslužbenim izvorima, u ovome slučaju riječ o eksploziji plinske boce s kojom se na gradilištu radilo.

Copy link
Powered by Social Snap