Pretraga

Na prijevaru uzeo milijun kuna za izgradnju kuće na moru koju nikada nije izvršio

A- A+

Hrvatski državljanin je kao vlasnik građevinske tvrtke primio gotovinski predujam u iznosu od nevjerojatnih milijun kuna za izgradnju kuće na Viru. Međutim, muškarac se sumnjiči za ogromnu novčanu prijevaru jer do sada nije izvršio ugovorene radove niti je vratio uplaćeni mu iznos.

ilustracija

Ilustracija | foto: Unsplash

Zadarska policija je u ponedjeljak izvijestila da su policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije dovršili kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Naime, muškarac se sumnjiči za tešku prijevaru jer je kao vlasnik građevinskog obrta tijekom veljače i ožujka 2020. godine novčano oštetio drugog muškarca.

Osumnjičenik je tako temeljem ugovora o izvođenju građevinskih radova na izgradnji kuće u Viru od 37-godišnjeg muškarca primio gotovinski predujam u iznosu od oko milijun kuna. Međutim, njegova tvrtka radove nikada nije izvršila niti je osumnjičenik vratio uplaćeni mu novac.

Protiv 41-godišnjeg vlasnika građevinske tvrtke stoga se državnom nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava te se očekuje daljnji razvoj cijele situacije.

Copy link
Powered by Social Snap