Pretraga

Saznali smo koliko službenika u Ministarstvu graditeljstva ima covid potvrdu: Koja je vaša pretpostavka?

A- A+

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine ukupno ima 472 službenika. Pitali smo ih, koliko se službenika dosada cijepilo, preboljelo korona virus i koliko ih ima covid potvrdu, koliko ih se testiralo ili je na bolovanju. Saznali smo da je njih 66,45% ostvarilo pravo na covid potvrde.

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Zgrada Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine | Foto: Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

U Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine rekli su nam kako je u trenutku donošenja Odluke Stožera civilne zaštite (u petak 12. studenoga 2021.) od 472 službenika njih 66,45% ostvarilo pravo na covid potvrdu. Za one koji nisu ostvarili pravo na covid potvrdu, odnosno nemaju odgovarajući dokaz sukladno Odluci Stožera civilne zaštite, omogućeno je testiranje.

Ukupno je do danas testirano 103 službenika. Dakle, s današnjim danom covid potvrdu ima 416 službenika Ministarstva, a preostalih 56 koristi ili godišnji odmor ili bolovanje ili porodiljni dopust.

– Razlozi bolovanja osobni su podaci (pa tako i podaci o rezultatima testiranja i razlozima bolovanja) stoga se isti ne obrađuju – dodali su na kraju.

Izdvojeni članak

Cibonin toranj, nekadašnje sjedište Todorićevog Agrokora, jedan je od najviših u Zagrebu

 

Saznali smo koliko službenika u Ministarstvu graditeljstva ima covid potvrdu: Koja je vaša pretpostavka?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap