Pretraga

Urušio se dio zgrade u centru Zagreba, jedna osoba je ozlijeđena: U pitanju je zgrada Policije

A- A+

Na zgradi Policije u Strossmayerovoj ulici u Zagrebu se trenutno odvijaju radovi, a došlo je do nesreće. Za vrijeme radova se urušio zgrade, prilikom čega je lakše ozlijeđena jedna osoba, kojoj je pružena i liječnička pomoć.

skela | izvor: Pixabay

Iz PU zagrebačke su potvrdili za Večernji list da su oko 11 sati zaprimili dojavu da je jedna osoba ozlijeđena te da joj je pružena liječnička pomoć. Zgrada čiji dio se urušio se nalazi u Strossmayerovoj ulici u blizini Zrinjevca, a inače je u pitanju zgrada Policije. Više informacija će biti poznato nakon što završi policijsko istraživanje.

Podsjećamo, Bačić je u jučerašnjem obilasku radova na obnovu najavio da na sjeveru Zagreba, u Čučerju i Markuševcu, slijedi rušenje stradalih objekata kako bi se krenulo u ubrzanu obnovu pojedinačnih obiteljskih kuća. Uvjeren je kako će u idućih mjesec dana krenuti gradnja sedam ili osam zamjenskih kuća, što će predstavljati veliki iskorak, u odnosu na to da u protekle tri godine nije izgrađena nijedna zamjenska kuća. Više o tome pročitajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap