Pretraga

[VIDEO] Stole snimio repersku pjesmu za CIOS – Gospodari otpada

A- A+

U današnje vrijeme, najbitnija stvar koju možete napraviti jest ta da postanete viralni. Upravo to se dogodilo (ili barem pokušalo) s novom pjesmom poznatog hrvatskog repera, Marina Ivanovića – Stole. Njegova nova pjesma Gospodari otpada broji više od 50 tisuća pregleda na YouTubeu.

Stole – Gospodari otpada, foto: screenshot YouTube

Iako su suradnje između poznatih osoba i raznih tvrtki česta pojava, bilo je zaista teško predvidjeti suradnju zagrebačkog repera, Marina Ivanovića – Stole, i grupacije C.I.O.S.. I dok je Stole vjerojatno ime koje je poznato svima, C.I.O.S. grupacija vodeća je u regiji, a u Hrvatskoj najveća grupacija u sektoru gospodarenja otpadom. Osnovana je 1991. godine, a godišnje sakuplja i obrađuje više od 1.100.000 tona različitih vrsta otpada, piše na njihovim stranicama.

U novoj pjesmi, koja je objavljena prije samo pet dana, a već je skupila više od 50 tisuća pregleda, Stole repa o grupaciji C.I.O.S.. Upravo Stole potpisuje tekst, aranžman i ideju. Jasno je da je ideja iza pjesme promocija ove tvrtke koja se bavi gospodarenjem otpadom, ali je zanimljiv način na koji to Stole radi. Stihovi su itekako zanimljivi, a mi ćemo izdvojiti neke od najupečatljivijih.

Izdvojeni članak

Gradonačelnik Tomašević sudjelovao na forumu gradonačelnika Mediterana, teme su bile gospodarenje otpadom, transport i solarna energija

‘Sav metalan otpad i otpadne gume,

glomazni otpad, bio otpad kume,

građevinski otpad, otpadno drvo,

papir i plastika kao prvo i prvo.’

 

‘Priča koja traje i nikad neće stati

ovdje otpad nije smeće, CIOS znanjem ga pozlati.’

 

‘ovdje otpad je umjetnost, nije smeće u vreći,’

Cijelu pjesmu možete poslušati ovdje:

Copy link
Powered by Social Snap