Pretraga

[FOTO] Vještom dvojcu u Dubrovniku kaznena prijava za uništavanje javne imovine

A- A+

Zbog svojih postupaka u noći 04. lipnja ‘vještom’ dvojcu u Dubrovniku idu kaznene prijave za uništavanje javne imovine grada. Takvu odluku u Gradu su donijeli kako bi se zaštitila gradska imovina, čije je uništavanje u ovom slučaju moglo imati brojne negativne posljedice.

grad dubrovnik

Dubrovnik, Uništavanje javne imovine u Dubrovniku | foto: Grad Dubrovnik, Unsplash

Kako bi se zaštitila gradska imovina Grad Dubrovnik donio je odluku o podnošenju kaznene prijave protiv dvije muške osobe koje su oštetile javnu imovinu.

Dvije muške osobe tijekom noći 04. lipnja napravile su veliku štetu na javnoj imovini Grada Dubrovnika. Kako pokazuju snimke nadzorne kamere ‘vješti’ je dvojac ispilio dio zaštitne ograde koja se nalazi na gradskoj šetnici.

Zbog njihovih postupaka Grad Dubrovnik donio je odluku o podnošenju kaznene prijave.

Zaštita gradske imovine

Iz Grada Dubrovnika najavljuju da će Odsjek za komunalno redarstvo pokrenuti odgovarajući prekršajni postupak, a s obzirom na počinjeno kazneno djelo “Oštećenje tuđe stvari”, podnijet će se i kaznena prijava.

– S ciljem zaštite gradske imovine Grad Dubrovnik podnijet će kaznenu prijavu protiv dvije muške osobe zbog oštećenja gradske imovine. Kako je zabilježeno na nadzornim kamerama, dana 4. lipnja 2021. godine, u vremenu 00:05 do 00:30 sati uporabom podesnog alata uklonjen je dio nove ograde koja je sastavni dio Šetnice Nika i Meda Pucića, navode iz Grada.

Iz Grada dodaju da je micanjem zaštitne ograde na Šetnici Nika i Meda Pucića u opasnost dovedeni svi prolaznici, a osobito djeca, jer bespravno izgrađeni skalini, koji tu ranije nisu postojali, vode na neograđeni i neosigurani dio stijene.

[FOTO] Vještom dvojcu u Dubrovniku kaznena prijava za uništavanje javne imovine
Share via
Copy link
Powered by Social Snap