Pretraga

Stilski namještaj tvrtke Cro-Tex vraća nas u vremena kada su profinjenost i elegancija bili imperativ

A- A+

Ako ste u potrazi za namještajem koji će vas svojim retro šarmom momentalno odvesti u neka davna mnogo elegantnija i profinjenija vremena, odgovor na vaše pitanje bi mogla biti tvrtka Cro – tex koja se između ostalog bavi izradom stilskog namještaja po mjeri. Više o njihovoj ponudi otkrio nam je direktor tvrtke Borna Pavić.

Cro – tex stilski namještaj / foto: Privatna arhiva

Tvrtka Cro-tex d.o.o. uspješno posluje već 28 godina. Osnovana je 1993. godine, u prvom redu kako bi malim poduzetnicima i obrtnicima koji se bave izradom tapeciranog namještaja na jednom mjestu ponudila tkanine za tapecirani namještaj, kao i sav potreban repromaterijal nabavljen od renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača. Zadnjih par godina bave se isključivo proizvodnjom madraca, tapeciranih kreveta i stilskog namještaja, a njihov primarni cilj je opremanje hotela, vila i raznih objekata u Republici Hrvatskoj i u državama EU.

– Opremali smo razne hotele, apartmane, sale za vjenčanje, frizerske salone, kozmetičke salone, i studije za tetoviranje, poput Memorijalnog centra Vukovar u Vukovaru, hotela Arbiana na Rabu, hotela i vinarije Galić u Brodskom Stupniku, Campeco mobilnih kućica, hotela Strasser u Grazu i brojnih drugih, kaže nam gospodin Borna.

Na pitanje kakva tip klijenata traži usluge tvrtke Cro – Tex, naš sugovornik kaže sljedeće.

– Naš stilski namještaj traži uglavnom specifičan tip klijenata koji spajaju moderan stil uređenja interijera s klasičnim te se može pronaći u luksuznim kućama za odmor, privatnim smještajima, kozmetičkim salonima i salama za vjenčanje.

Izdvojeni članak

Ljubimica hrvatskih medija, arhitektica Petra Sučić Roje inspirira svojim likom i djelom iz više razloga

Danas prevladava moderan, minimalistički tip uređenja, no ovakvi proizvodi poput vaših odišu retro šarmom. Mislite li da će uvijek biti klijenata koji vole retro estetiku, bez obzira na trendove, pitali smo za kraj gospodina Bornu.

– Mislim da će uvijek biti kupaca za ovakav tip namještaja jer on odiše retro šarmom i uvijek će se naći mjesta za naš trosjed, dvosjed ili fotelju Griffon Vulture, smatra naš sugovornik.

Stilski namještaj tvrtke Cro-Tex vraća nas u vremena kada su profinjenost i elegancija bili imperativ
Share via
Copy link
Powered by Social Snap