Pretraga

Valamar u 2024. ulaže 82 milijuna eura u nekretnine na četiri jadranske destinacije

A- A+

Valamar grupa objavila je investicijski plan za 2024. godinu. Ovaj turistički div planira duž Jadrana uložiti 82 milijuna eura, od čega 43 milijuna eura u Valamar Rivieri, te 39 milijuna eura u Imperial Rivieri. Ulaganja su planirana za projekte na Rabu i Krku, te u Dubrovniku, Makarskoj i Poreču.

Valmar Rabac

Valmar Rabac | foto: Valmar

Ključne investicije u Valamaru i Imperialu za narednu sezonu usmjerene su u repozicioniranje i unapređenje kvalitete usluga, digitalizaciju, zelenu gradnju, održive izvore energije i turističku infrastrukturu u svim destinacijama. Investicijski plan je kroz 2024. godinu u pet destinacija duž Jadrana uložiti 82 milijuna eura.

U destinaciji Rab realizirat će se prva faza rekonstrukcije i repozicioniranja hotela Eva i turističkog naselja Suha Punta u Valamar Collection Rab Resort s četiri, odnosno pet zvjezdica. Riječ je o dvogodišnjem projektu vrijednosti 48 milijuna eura koji će otok Rab čvrsto pozicionirati među top destinacije za obiteljski odmor na Jadranu.

Izdvojeni članak

Dizajnerski hoteli u Hrvatskoj koji oduševljavaju – oslanjaju se na povratak prirodi, umjetnost, ali i moderne strukture

– Nastavak investicija u premium segment u kojem su posljednjih godina postignuti najbolji pokazatelji rasta prihoda, cijena i povrata na ulaganja potvrđuje uspješnost strategije dosadašnjih ulaganja i očekivanje da će potražnja za premium proizvodima i uslugama u turizmu ostati snažna, kažu iz Valamara.

Allegro Sunny Hotel & Residence u destinaciji Rabac, Koralj Sunny Hotel u destinaciji Krk i turističko naselje Rivijera u Makarskoj bit će repozicionirani u Sunny brendu u kojem je Valamar do sada uspješno repozicionirao nekoliko hotela na tržištu ekonomičnog i jednostavnog odmora uz odličnu kvalitetu usluga i vrijednosti za novac.

Planirane investicije Imperial Riviere također obuhvaćaju izgradnju novog Bike Centra u Poreču, daljnja ulaganja u hotelima Lacroma u Dubrovniku, Imperial i Padova na Rabu te kamping ljetovalište Padova na Rabu, kao i uređenje nove zone za smještaj radnika u destinaciji Dubrovnik.

Upoznajte ovdje tri veličanstvena hotela tri poznata arhitekta između pustinjskih stijena.

Copy link
Powered by Social Snap