Pretraga

[VIDEO] U samo nekoliko koraka, samostalno u potpunosti promijenite izgled vaše kuhinje

A- A+

Čak i da ste u potpunosti zadovoljni s time kako nešto izgleda, velike su šanse da će vam nekad u budućnosti to dosaditi, da ćete se zaželjeti promjene. Nažalost, te promjene često koštaju, i to dosta. No, što kad bismo vam rekli da i sami možete preurediti stan? Na primjer, kuhinju?

Primjer funkcionalne kuhinje podijeljene po zonama | Foto: Unsplash

Malo koja stvar toliko može utjecati na osobu koliko prostor u kojem se nalazite. Ako nemate neko svoje mjesto, gdje se osjećate 100% ugodno, vrlo vjerojatno će vas to dosta pogađati. To je velik problem, pogotovo kada ste podstanar – tada i nemate neku preveliku slobodu za velike promjene. S istim problemom se suočila i Kelsey, koja je odlučila ipak nešto promijeniti.

Kada su u pitanju kuhinje, nije potrebno puno da biste napravili veliku razliku – najviše ćete postići ako obojite ormariće. Za to je najbitnije prvo taktički odabrati boju, a zatim izdvojiti dovoljno vremena da to napravite kvalitetno. Možete ih skinuti, ali i ne morate. Uz to, pobrinite se i da odaberete nove ručkice, kako bi doživljaj bio potpun. Sve detalje pronađite u videu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Interior Design (@nerovation)

[VIDEO] U samo nekoliko koraka, samostalno u potpunosti promijenite izgled vaše kuhinje
Share via
Copy link
Powered by Social Snap