Pretraga

[VIDEO] Najizazovnija arhitektura svijeta: Apartmani u kojima odsjedaju samo najhrabriji

A- A+

Skylodge Adventure apartmani u Peruu mjesto su za one željne avanture svog života. Futurističkog izgleda, kao da ste u filmu Avatar, ovi apartmani prikaz su fantastičnih mogućnosti suvremene arhitekture. Luksuzne kapsule avantura su za sve ljubitelje neobičnih arhitektonskih rješenja, ali i adrenalina.

Skylodge Adventure Peru | foto: Airbnb

Luksuzne kapsule smještene na planinama Perua ekskluzivno su mjesto za sve one željne uživanja u drugačijem ambijentu, prirodi, kao i adrenalinu.

Smještene u Svetoj dolini Perua ove luksuzne kapsule vizurom podsjećaju na ostvarenje brojnih futurističkih filmova. Konstrukcija svojim posjetiteljima dopušta da uživaju u pogledu na dolinu Perua, prirodu i svaki izlazak i zalazak sunca.

No, put do ovog luksuznog smještaja nije toliko jednostavan i iziskuje određenu fizičku spremu, ali i hrabrost. Naime, do kapsula se mora planinariti i prolaziti zipline mrežu.

Skylodge Adventure Peru | foto: Airbnb

Boravak u kondorovom gnijezdu

U tri postavljene kapsule istovremeno smije boraviti maksimalno 12 osoba. Apartmani, koji doslovno vise na planini, izgledom podsjećaju na kondorova gnijezda, a ptičja perspektiva pruža se svakom tko u njima boravi.

Kapsule su ručno napravljene od aluminija i polikarbonata koji je otporan na brojne vremenske uvjete. Unutar svake kapsule nalaze se četiri kreveta te prostor za jelo i kupaonica.

Copy link
Powered by Social Snap