Pretraga

[FOTO] Pogledajte kako napreduju radovi novog stadiona u Osijeku

A- A+

NK Osijek je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio fotografiju kako napreduje izgradnja stadiona iznutra. Opis uz fotografiju nam govori kako se očekuje kako će nogometni klub iz Osijeka igrati još samo ovu sezonu na starom stadionu Gradski Vrt, a sljedeće sezone će biti otvorenje novog stadiona, naravno ako će sve ići po planu.

nogometna mreža

Nogomet | foto: Unsplash

U komentarima na objavu službene stranice nogometnog kluba Osijek, komentari su jako pozitivni i navijači jedna čekaju otvorenje. “Dovoljno za osvajanje titule prvaka!”, “Jedva čekam” su neki od komentara navijača na objavu. Novi stadion bi trebao doživjeti otvorenje iduće nogometne sezone, a ovu će Osiječani ipak dovršiti na svom Gradskom vrtu.

NK Osijek 1947 | Facebook

Izdvojeni članak

[FOTO] Prepoznajete li koji je ovo stadion?

Izgradnja novog stadiona je trenutno najveći infrastrukturalni projekt u hrvatskom nogometu, projekt nije značajan samo za Osiječane, već i za reprezentativce koji će napokon dobiti novi stadion koji zaslužuju.

Izdvojeni članak

Osijek prodaje ime novog stadiona: Prvi u Hrvatskoj nosit će ime generalnog sponzora?

Ime stadiona još nije definirano, no počele su priče o prodaji imena spoznoru, iako je to uopbičajeno za SAD i zemlje zapadne Europe, u Hrvatskoj bi to bio prvi takav slučaj.

 

[FOTO] Pogledajte kako napreduju radovi novog stadiona u Osijeku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap