Pretraga

Počela gradnja hotela na opatijskoj rivijeri: Investicija vrijedna oko 50 milijuna eura

A- A+

U četvrtak je u Ičićima održano svečano otvorenje gradilišta novog hotela grupacije Riva’s Hoteli. Radi se o luksuznom hotelu koji će imati 5 zvjezdica sa 180 soba i 12 vila.

Svečano polaganje kamena temeljca budućeg hotela u Ičićima | foto: Grad Opatija

Hotel se gradi uz marinu u Ičićima, na opatijskoj rivijeri, a cijeli projekt je težak oko 50 milijuna eura. Imat će 180 soba i 12 vila, a više o tome kako će točno hotel izgledati, možete pročitati ovdje.

Grupacija Riva’s Hoteli ima 26 hotela u Mađarskoj, Austriji i Crnoj Gori, a investitor Lorinz Mesaros je naglasio kako je ovo najvažnija investicija njegove grupacije u Hrvatskoj.

– Smatram da će hotel biti ukras grada i nadamo se da ćemo za njega dobiti jednog vrhunskog svjetskog hotelskog operatera. Moje je srce naklonjeno Hrvatskoj, koja je, nakon Mađarske, moj drugi dom, a upravo sam u Opatiji prvi puta u životu bio na ljetovanju. Investicije grupacije Mesaros u Opatiji su postigle više od 100 milijuna eura, jer smo pored ove investicije kupili i Hotel Miramar. Nećemo stati na tome, razvoj ide dalje, rekao je Lorinz Mesaros.

Izdvojeni članak

Svemirski turizam nam je bliže no ikada? Gradi se prvi hotel u svemiru

Nakon prigodnih riječi Denisa Šikljana, direktora DDG Grupe, gradonačelnika Fernanda Kirigina i mađarskog investitora Lorinza Mesarosa kamen temeljac je prigodno položen i zatrpan prvim lopatama.

Hotel bi trebao biti završen i otvoren uoči ljetne sezone 2024. godine.

Copy link
Powered by Social Snap