Pretraga

[VIDEO] Pogledajte kako teku radovi na najmodernijem stadionu u Hrvatskoj

A- A+

Radovi na najnovijem stadionu u Hrvatskoj napreduju prema planu, nakon što je radove preuzela tvrtka Strabag. Navijačka Facebook stranica NK Osijeka objavila je snimku Pampasa i faze u kojoj su radovi.

Stadion Pampas, 20. rujna | Screenshot/Facebook

Na Facebook stranici Bijelo-plava birtija objavljena je snimka trenutnog stanja radova na novom osječkom stadionu. Na Pampasu se radi punom parom, radove je u ožujku preuzeo Strabag, a u svibnju su iz kluba rekli kako očekuju da će biti gotovi do kraja 2022. godine. U kolovozu su započeli s postavljenjem plavih i bijelih stolica na tribine, a u videu ispod možete vidjeti kako izgledaju.

Sam projekt je od početka doživio nekoliko promjena, a između ostalog je povećan i kapacitet, koji će biti 13.005 mjesta. Dodatna mjesta su ‘pronađena’ zato što je napravljena optimizacija zapadne tribine, gdje su ubačeni smještajni kapaciteti za igrače. Također, manje tribine za 500-ak gledatelja će biti izgrađene na tri pomoćna terena. Na sredini zapadne tribine će se nalaziti i restoran, dok će ispod jugozapadne tribine biti Fan shop. Više o tome možete pročitati ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap