Pretraga

[VIDEO] Zakoračite u dizalicu i saznajte kako izgleda pogled na gradilište iz zraka

A- A+

Da je pogled na gradilište iz zraka posebno iskustvo dokazuje TikTok video jednog kranista koji je odlučio snimiti svoj rad gradilištu. No, kratki video pogleda na gradilište iz zraka potaknuo je, osim divljenja, i jednu zanimljivu raspravu.

Dizalica, u krugu TikTok video | foto: Unsplash

Pregledan skoro dva milijuna puta video pogleda na gradilište iz zraka postao je pravi hit na sve popularnijoj društvenoj mreži TikTok.

Kako izgleda pogled na gradilište iz dizalice pokazuje nam video jednog korisnika mreže TikTok koji je ovu popularnu društvenu mrežu odlučio iskoristiti kako bi prikazao svoj radni dan.

Iako upravljanje dizalicom nije nimalo lak zadatak video prikazuje da se čak i za vrijeme radnog vremena može uživati ako znaš i voliš ono što radiš.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Imamo li pobjednika u kategoriji slalom viličar?

Pojednostavljivanje zahtjevnog posla

No, popularan TikTok video izazvao je i pravu lavinu reakcija, ali i veliku raspravu prikazuje li video realnost kompleksnosti upravljanja dizalicom.

– Smatram da posao prikazuje prejednostavnim, dok je zapravo potrebna prava vještina, a i on je odličan u svom poslu, navodi jedan od komentara.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Vodoinstalater pokazao što radi pa zabrinuo muževe: ‘Držite ovog lika što dalje od moje žene’

– Za vašu informaciju potrebno je 15 do 20 godina prakse kako bi se sjelo u to sjedalo, zato nije za svakog, dodaje drugi.

Dio pratitelja pogled na gradilište iz zraka u potpunosti je oduševio pa su brojni od njih komentirali kako i oni žele taj, kako navode, dobro plaćen posao.

– Koji odličan posao gledanja drugih kako rade lagano im pomažući sa svojim strojem, zaključuje jedan od komentatora.

@kems_grutier♬ In The End – Mellen Gi Remix – Tommee Profitt

[VIDEO] Zakoračite u dizalicu i saznajte kako izgleda pogled na gradilište iz zraka
Share via
Copy link
Powered by Social Snap