Pretraga

Vozači ogorčeni: Zbog radova se ponovno zatvara dionica jedne od najprometnijih cesta u Dalmaciji

A- A+

Ponovno se zatvara dionica brze ceste Solin-Klis. Cesta, koja se zbog radova neprekidno otvara i zatvara za promet, tako polako postaje izvor frustracije, ali i šale za sve one koji ju svakodnevno moraju koristiti.

Prometni radovi, ilustracija | foto: Unsplash

O radovima na brzoj cesti DC1 izvijestio je Hrvatski autoklub.

Ponovno se zbog radova zatvara dionica ceste DC1 na relaciji Solin-Klis. Izvijestio je o  tome Hrvatski autoklub koji navodi da će radovi trajati od 13. travnja do 31. svibnja. U navedenom periodu vozači će smjeti koristiti zapadni kolnik brze ceste na kojem će se prometovati dvosmjerno.

Vozači frustrirani

Vijest o ponovnom zatvaranju dionice brze ceste Solin-Klis izazvala je brojne reakcije vozača koji su istovremeno i frustrirani, ali i nimalo iznenađeni što se cesta ponovno zatvara.

– Legenda kaže da je jednom čak sedam dana bila otvorena u punom profilu, komentirao je jedan vozač objavu na društvenim mrežama u kojoj se navodi da je cesta ponovno zatvorena.

Obavijest HAK-a

Radovi – cesta zatvorena.
D1, “Brza cesta Solin – Klis”, istočni kolnik od 1+030 do 3+350. Zbog radova dogradnje hidrantske mreže u istočnoj cijevi tunela Mravince, od 13. travnja 2021. od 05:00 sati, dio istočnog kolnika državne ceste D1, „Brza cesta Solin – Klis“, od interventnog prijelaza „Dračevac“ (km 1+030) do interventnog prijelaza „Majdan“ (km 3+350), bit će zatvoren za sav promet. Promet će se odvijati zapadnim kolnikom dvosmjerno. Planirani rok završetka radova u zapadnoj cijevi tunela je 31. svibnja 2021. godine.

– E pa i vrime je, evo već skoro deset dana je cila u funkciji, dodaje drugi.

– Zatvorenija od Masleničkog mosta, zaključuje još jedan komentator.

Vozače se za vrijeme trajanja radova moli za strpljenje.

Copy link
Powered by Social Snap