Pretraga

Za dobrodošlicu sa stilom: Schrack portafonski sustavi – pozivne jedinice!

A- A+

Portafonski sustavi se sastoje od pozivne i unutarnje jedinice. Pozivnica jedinica je najčešće vani, a unutarnja je ona na koju se javljamo unutar objekta. Schrack Technik ima u programu pozivne jedinice nadahnute modernom arhitekturom, pažljivo dizajnirane kako bi dodatno istaknule ulaz u Vaš dom. Elegantni, izdržljivi okviri koje po potrebi pokazuju sav svoj tehnološki potencijal za maksimalni komfor krajnjeg korisnika – čak i kad nisu kod kuće! Elegancija u kombinaciji s vrhunskom tehnologijom koja zahvaljujući kamerama pruža potpunu kontrolu u svrhu postizanja veće sigurnosti.

Pretvorite svoj mobitel u daljinski portafon i saznajte tko vam je pred vratima, bez obzira gdje se vi nalazili | Foto: Schrack Technik

Pretvorite svoj mobitel u daljinski portafon i saznajte tko vam je pred vratima, bez obzira gdje se vi nalazili | Foto: Schrack Technik

Pozivne jedinice dostupne su kako za manje obiteljske objekte tako i za veće stambene komplekse u audio ili audio-video verziji kao i u gotovim KIT plug&play rješenjima. Samo neke od dostupnih serija pozivnih jedinca su Ultra, Visto WIFI, Switch i KIT Quadra.

Ultra: Savršena tehnološka evolucija dizajnirana da zadovolji sve potrebe

Ultra je modularna vanjska pozivna jedinica dostupna u 2-žičnoj ili IP (VIP) varijanti modernog izgleda i elegantnih linija te je 100% talijanskog dizajna. Njegova modularna priroda omogućuje korisniku da stvori koja se može prilagoditi svim zahtjevima.

portafonski sustavi

Ultra je modularna vanjska pozivna jedinica | Foto: Schrack

Visto WIFI: Na odmoru ili na poslu, kod kuće ili u gostima, gdje god se nalazili

VISTO WiFi pametno zvono omogućuje upravljanje portafonskim sustavom lokalno i daljinski zahvaljujući besplatnoj mobilnoj aplikaciji Comelit Visto, koju možete preuzeti na Google Play i AppStoreu. Ono povezuje video i audio zvono na ulaznim vratima s vašom WiFi mrežom te vam omogućuje da s mobilnog uređaja ili tableta (uživo ili s odmakom) pratite što se događa ispred vaših kućnih vrata.

VISTO KIT WiFi sa šuko adapterom i lokalnim bežičnim zvonom. U ovom kompletu uz VISTO WiFi pametno zvono dolazi bežično zvono te šuko adapter koji služi za napajanje sustava. VISTO WiFI pametno zvono također dolazi sa senzorima pokreta koji vam putem aplikacije na mobilni telefon šalju obavijest o aktivnosti ispred vaših ulaznih vrata.

Aplikacija Visto glavno je sučelje putem kojeg korisnici mogu lako komunicirati s kamerama i Visto zvonom na ulaznim vratima. Omogućuje potpunu dvosmjernu komunikaciju u HD kvaliteti i kristalno čistom zvuku. Pomoću aplikacije možete snimati slike sa svih zvona na vrata i svih kamera u Visto asortimanu, kao i spremati video isječke na uslugu Cloud.

Switch: Minimalistički i atraktivan stil

SWITCH serija pozivnih jedinica objedinjuje minimalistički i atraktivan dizajn koji nadopunjuje modernu arhitekturu, monolitna ulazna jedinica jedan je proizvod koji obuhvaća sve zahtjeve (audio, audio/video) kao i mogućnosti jednostavne i fleksibilne montaže. Izrađena od brušenog nehrđajućeg čelika AISI 316 koji garantira trajnost i otpornost. Switch serija omogućuje vam stvaranje gotovo beskonačnog niza rješenja. Tipke za 1 do 33 korisnika raspoređeni su na 1, 2 ili 3 stupca, a kutija za montažu dolaze u nadžbuknoj ili podžbuknoj varijanti.

switch portafon

Monolitna ulazna jedinica jedan je proizvod koji obuhvaća sve zahtjeve | Foto: Schrack Technik

KIT Quadra video portafonski sustavi (SimpleBus – samo 2 žice)

KIT Quadra je video portafonski sustav koji pruža savršen spoj funkcionalnosti i stila sastavljen od vanjske i unutarnje jedinice. Vanjska jedinica načinjena je od lijevanog aluminija. Ima mehaničke gumbe, širokokutnu kameru u boji i LED žarulju koja pomaže kada je kamera aktivna u vrijeme bez danjeg svjetla. Posjeduje zvučnik visokih performansi i 4 LED žaruljice za signalizaciju stanja. Stupanj zaštite vanjske jedinice je IP54.

Unutarnja jedinica je zidni monitor s full-duplex zvukom (mogućnost prenošenja zvuka u oba smjera istovremeno) i 4.3-inčnim zaslonom u boji formata 16/9. Omogućeno je prilagođavanje boja i kontrasta na zaslonu, a moguće je i podešavanje volumena zvuka zvona koje nije jedinstveno već se može odabrati među ponuđenima. KIT Quadra moguće je proširiti do 4 unutarnje jedinice odnosno do 4 korisnika. Dodatne informacije i ponudu portafonskog sustava koji je dobio mnoge nagrade za dizajn potražite ovdje.

Opremljena je s četiri tipke osjetljive na dodir s pozadinskim osvjetljenjem:

  • tipka za otvaranje vrata
  • tipka Do not disturb (Mute)
  • dvije funkcijske programibilne tipke

Trebate pomoć pri odabiru pravog sustava za Vas? Obratite se s povjerenjem na kontakt: [email protected] ili [email protected] Tekst nastao u suradnji sa Schrack Technik d.o.o.

Izdvojeni članak

Probajte besplatni software za jednostavno planiranje razvodnih ormara ili razdjelnika

Copy link
Powered by Social Snap