Pretraga

Država prodaje svoje dionice Petrokemije s početnom cijenom preko 300 milijuna kuna

A- A+

Objavljen je Javni poziv za prikupljanje obvezujućih ponuda za kupnju 9.852.828 dionica trgovačkog društva u vlasništvu Republike Hrvatske. Rok za podnošenje ponude je 06. srpnja 2022. godine do 14:00 sati.

Petrokemija | Petrokemija

Prodaje se  9.852.828 dionica s početnom cijenom od 305.437.668,00 u kunama, a sve skupa iznosi 17,90% temeljnog kapitala. Pravo na dostavu ponude imaju samo ponuditelji koji otkupe ponudbenu dokumentaciju tijekom javnog prikupljanja ponuda. Postupak podnošenja ponuda i izbora najpovoljnijeg ponuditelja provodi se sukladno uvjetima propisanim u ponudbenoj dokumentaciji.

Trošak preuzimanja ponudbene dokumentacije iznosi 15.000,00 kuna, s naznakom da se ponudbena dokumentacija kupuje za društvo PETROKEMIJA d.d., Kutina i točnim imenom ponuditelja. Rok za podnošenje ponude je 06. srpnja 2022. godine do 14:00 sati. Danom predaje ponude smatra se dan kada je ista zaprimljena u CERP-u. Ponude podnesene izvan roka i nepotpune ponude neće se razmatrati.

Izdvojeni članak

Petrokemija obustavlja proizvodnju amonijaka i uree, nemaju problema s osiguranjem ugovorenih količina plina

Svi potencijalni ponuditelji koji dostave ponudu mogu prisustvovati postupku otvaranja ponuda. CERP ima pravo ne prihvatiti niti jednu pristiglu ponudu. Tekst čitavog poziva pročitajte u nastavku.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Država prodaje svoje dionice Petrokemije s početnom cijenom preko 300 milijuna kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap