Pretraga

Dvije godine krao materijal od poslodavca za radove u fušu

A- A+

Muškarac je kroz razdoblje od dvije godine potajice uzimao građevinski materijal iz tvrtke u kojoj je radio, bez plaćanja. Ukradeni materijal koristio je za izvođenje građevinskih radova na brojnim lokacijama. Zaradio je kaznenu prijavu za pronevjeru.

Policijski auto, ilustracija | Foto: MUP

Policijski službenici policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem kojeg se sumnjiči za pronevjeru. Oštetio je svog poslodavca za približno 24.000 eura.

Muškaraca se sumnjiči da je kao zaposlenik trgovačkog društva sa sjedištem u Biogradu, tijekom 2019. te 2020. godine, s ciljem pribavljanja nepripadne materijalne koristi, u više navrata putem otpremnica uzimao razni građevinski materijal s kojim je potom izvodio građevinske i druge radove na različitim lokacijama.

Izdvojeni članak

Krađa na gradilištu, pobjegli s građevinskim materijalom vrijednim 4.500 eura

Materijal poslodavcu nikada nije platio. Ukupna materijalna šteta pričinjena trgovačkom društvu iznosi oko 24 tisuće eura. Nakon provedenog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena  kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.

Copy link
Powered by Social Snap