Pretraga

Grad Zagreb raspisao natječaj: Gradi se novi vrtić na križanju Heinzelove i Vukovarske

A- A+

Grad Zagreb je raspisao natječaj za izradu idejnog rješenja za novi dječji vrtić, na križanju Heinzelove i Vukovarske. Natječaj provodi zagrebački tvrtka Studio A, a rok za predaju radova je 17. veljače iduće godine.

Javni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja DJEČJEG VRTIĆA HEINZELOVA - VUKOVARSKA

Javni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja DJEČJEG VRTIĆA HEINZELOVA – VUKOVARSKA, foto: HKA

Natječaj je raspisan 23. studenog, a natjecatelji do 20. prosinca mogu postavljati pitanja vezana za natječaj, na e-mail adresu [email protected]. Pisani odgovori na ista će biti objavljeni do 3. siječnja 2023. godine u EOJN-u, na stranicama Grada Zagreba i ovdje. Rok za predaju natječajnih radova je 17. veljače 2023. godine, do 15 sati

Vrijednost usluge izrade projektno – tehničke dokumentacije za koju se namjerava sklopiti ugovor iznosi cca 800.000 kn neto, dok je planirana vrijednost ukupne investicije 26.500.000 kn (bez PDV-a), 9.000 kn/m2.

Procijenjena vrijednost nabave u iznosu od 984.000 kn neto temelji se na ukupnom iznosu nagradnog fonda kao i naknadama i izradi projektno-tehničke dokumentacije. Nagradni fond iznosi gotovo 200 tisuća kuna, a pet najboljih radova će biti nagrađeno: prva nagrada u neto iznosu od 73.600 kn; druga nagrada u neto iznosu od 46.000 kn; treća nagrada u neto iznosu od 27.600 kn; četvrta nagrada u neto iznosu od 22.080 kn; peta nagrada u neto iznosu od 14.720 kn.

Izdvojeni članak

Injekcija građevinskom sektoru: 1,22 milijarde kuna za obnovu i izgradnju dječjih vrtića

Obveza pobjednika

Autor prvonagrađenog rada u obvezi je isporučiti 3D BIM/CAD/GIS model natječajnog rada georeferenciran u HTRS96 TM, uklopljen u postojeći 3D model Grada Zagreba i službenu katastarsku podlogu, u multipatch obliku sa zatvorenim plohama i bridovima.

Članovi ocjenjivačkog suda su: Nataša Aralica, dipl. ing. arh.,- predstavnik Raspisivača; Marko Dabrović, dipl. ing. arh.,- predstavnik Provoditelja; Dominka Mladineo, dipl. ing. arh.,- predstavnik Raspisivača; Marin Mikelić, dipl. ing. arh., – predstavnik Provoditelja; i Vedran Pedišić, dipl. ing. arh., – predstavnik Provoditelja i Predsjednik ocjenjivačkog suda.

Donosimo i čitav tekst natječaja.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Grad Zagreb raspisao natječaj: Gradi se novi vrtić na križanju Heinzelove i Vukovarske
Share via
Copy link
Powered by Social Snap