Pretraga

Građevinski radovi HDZ-a Beli Manastir: Hvale se jer su nakon četiri godine popravili slavinu

A- A+

Lokalni izbori su pred vratima, a oni koji su u “utrci” rade sve ne bi li pridobili što više glasača. Trenutni gradonačelnici tako pokušavaju pokazati što su do sada napravili za boljitak svog grada u zadnje četiri godine, bez obzira koliko se maleni neki doprinosi čine.

Foto: HDZ Beli Manastir

– Uređenjem trga, središte grada dobilo je i javnu slavinu. Dolaskom HDZ-a i gradonačelnika Tomislava Roba, 2017. godine u gradsku upravu, ta je slavina konačno počela služiti građanima, stoji na Facebook stranicama HDZ-a Beli Manastir.
Čini se kako se ususret lokalnim izborima vade svi “asevi” iz rukava, pa čak i ako je isti skidanje patine sa javne slavine te omogućavanje da kroz istu ponovno teče voda.

Očekivane reakcije

Ni društveni komentatori nisu bili pretjerano oduševljeni ovim pothvatom gradonačelnika što su dali do znanja i komentarima.
– 4 godine za jednu slavinu? Je’l to pošalica?, zapitala je jedna pratiteljica, dok je drugi komentator napisao kako je ova slavina vjerojatno najveće postignuće HDZ-a u tri desetljeća vladanja Hrvatskom.

Copy link
Powered by Social Snap