Pretraga

Kako obnoviti dom s fokusom na zdraviju unutarnju klimu? Bit će predstavljeno na sajmu ArhiBau

A- A+

Prvo izdanje regionalnog sajma i konferencije graditeljstva i održivog razvoja ArhiBau stiže u Arenu Zagreb. Događaj će se održati od 7. do 9. listopada, a među izlagačima je i VELUX, vodeći svjetski proizvođač krovnih prozora. Govorit će na temu održive obnove s fokusom na zdraviju unutarnju klimu u sklopu čega će predstaviti i svoja inovativna rješenja kao što su, primjerice, sustav pametnih krovnih prozora kojima se upravlja mobilnom aplikacijom.

velux arhibau

VELUX će na ArhiBau konferenciji sudjelovati s temom ‘Održiva obnova s fokusom na zdraviju unutarnju klimu, dnevnu svjetlost i svjež zrak’ | Foto: VELUX

Vodeći svjetski proizvođač krovnih prozora kompanija VELUX nastupit će na prvom regionalnom sajmu i konferenciji graditeljstva i održivog razvoja ArhiBau od 7. do 9. listopada u Areni Zagreb. U moderno uređenom izložbenom prostoru od 40 m2 VELUX će predstaviti inovativna rješenja za funkcionalan, lijep i zdrav život u potkrovlju.

Naglasak će biti na VELUX krovnim prozorima, roletama i sjenilima koji se ističu skandinavskim dizajnom i vrhunskom kvalitetom, brojnim novitetima, ali i pametnom načinu življenja.

Na svom izložbenom prostoru predstavit će i pametni sustav elektrificiranih VELUX INTEGRA® krovnih prozora i VELUX ACTIVE kontrole koji olakšava svakodnevne aktivnosti u domu poput automatskog dovođenja svježeg zraka, automatskog spuštanja sjenila u vrijeme vrućih ljetnih dana ili mogućnosti da jednim klikom zatvorite sve krovne prozore u kući ili stanu. Upravljanje prozorom putem aplikacije na pametnom telefonu ili glasom neke su od inovacija kojima se VELUX ističe kao lider na tržištu krovnih prozora.

Još više svjetla uz inovativne krovne prozore

Uz pametno stanovanje po pristupačnim cijenama, VELUX će predstaviti nove 3 u 1 krovne prozore koji omogućuju veći dotok svjetlosti u životnom prostoru, povezivanje s prirodom i panoramski pogled zahvaljujući tanjim profilima i velikoj staklenoj površini u domu. Novosti VELUX donosi i u asortimanu za komercijalne objekte pa će predstaviti kupcima VELUX krovnu kupolu velike izdrživosti, idealnu za gospodarske objekte ravnih krovova. Posjetitelji ArhiBau sajma moći će se upoznati i s novim priručnikom za arhitekte kao inspiracijom za projektiranje potkrovnih prostora.

velux arhibau

Posjetite VELUX na ArhiBau sajmu od 7. do 9. listopada | Foto: VELUX

Briga za zdravlje i očuvanje okoliša glavna su misija i vizija VELUX grupe, stoga ne čudi njihova odluka o potpunoj ugljičnoj neutralnosti do svoje stote obljetnice 2041. godine. Ovo je odluka tijekom koje će vodeći svjetski proizvođač krovnih prozora kroz projekte WWF-a (World Wide Fund for Nature) za očuvanje šuma i promjene u poslovanju nadoknaditi svoju cjelokupnu emisiju ugljikova dioksida – 5,6 milijuna tona CO2.

Vodeći se tom mišlju u svakom segmentu poslovanja, VELUX će na ArhiBau konferenciji sudjelovati s temom ‘Održiva obnova s fokusom na zdraviju unutarnju klimu, dnevnu svjetlost i svjež zrak‘ u sklopu koje će predstaviti vlastite proizvode.

Izdvojeni članak

Regionalni sajam ArhiBau i konferencija kulture građenja i održivog razvoja ima novi termin održavanja

O VELUX grupi

Već gotovo 80 godina, VELUX grupa omogućuje bolje životno okružje ljudima širom svijeta – maksimalno iskorištavajući dnevno svjetlo i zrak koji dopiru kroz krov. Njihov program proizvoda uključuje krovne prozore i prozore za ravni krov, proizvode za zaštitu od sunca i rolete, kao i rješenja za ugradnju i za pametne kuće. Ovi proizvodi pomažu osigurati zdravu i održivu klimu u zatvorenom prostoru, za rad i učenje, kao i igru i zabavu.

Djeluju na svjetskoj razini uz prodajne i proizvodne jedinice u više od 40 zemalja i oko 11.500 zaposlenika širom svijeta. VELUX Grupa u vlasništvu je VKR Holdinga A/S, društva s ograničenom odgovornošću u potpunom vlasništvu neprofitnih, dobrotvornih zaklada (THE VELUX FOUNDATIONS) i obitelji. VKR Holding je u 2019. godini imao ukupan prihod od 2,9 milijardi eura, a VELUX FONDATIONS donirao je 178 milijuna eura u stipendijama. Za više informacija posjetite web stranicu VELUXA.

Copy link
Powered by Social Snap