Pretraga

Regionalni sajam ArhiBau i konferencija kulture građenja i održivog razvoja ima novi termin održavanja

A- A+

Regionalni sajam, ArhiBau, ima novi termin održavanja koji će trajati od 7. do 9. listopada, mjesto održavanja bit će zagrebačka Arena. Tema konferencije je novi europski Bauhaus, a cilj je provedba Europskog zelenog plana.

ArhiBau sajam

Ovaj događaj organizira Društvo arhitekata Zagreb, a svoje sudjelovanje potvrdili su brojni predstavnici građevinskog sektora poput tvrtki Beton Lučko, Samoborka, Sika, Velux, Rockwool, Lokve, ISO PAN, Farmacell, Ytong, AluKönigStahl, Internorm, Reynaers Hrvatska, PPS Galeković, Kamen Jajce, Zajednica davatelja PVC sustava za građevinsku stolariju HGK, Genesis grupa, 3D Art, Hutterer & Lechner, M Sora Norica, Bjelin, Profine grupa, James Hardie, Aestuver, Variotherm, Koch.

ArhiBau sajam

Konferencijski program koji će trajati tri dana sastoji se od javljanja uživo od Europskog parlamenta i Europske komisije, veliko broja zanimljivih inozemnih i domaćih predavanja, panel diskusija, video projekcija te izložbenih galerija. Za sklapanje ciljanih poslovnih dogovora omogućeni su B2B sastanci. Proći će se teme poput inicijative Europske komisije Novi europski Bauhaus, Zeleni europski Plan, Nacionalni plan oporavka i otpornosti, nove mogućnosti financiranja projekata održivog razvoja iz EU fondova i nacionalnih izvora, informacije o inovativnim proizvodima i uslugama za zeleno gospodarstvo s fokusom na ponudu hrvatskih proizvođača.

Govornici koji će držati edukacijske govore će biti ministri vlade RH, zastupnica u EU parlamentu Željana Zovko, direktorica EBRD-a Hrvatska Victoria Zinchuk, zamjenik gradonačelnika Zagreba Luka Korlaet, dekan Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu Bojan Baletić te brojni renomirani predavači s hrvatske arhitektonske scene.

Arena Zagreb

Dnevne ulaznice će koštati samo 25 kuna, dok će trodnevne ulaznice za cijeli sajam koštati 60 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Arene na dane održavanja sajma. Za konferenciju je potrebna kotizacija od 450 kuna, a u nju su uključena tri cjelodnevna programa predavanja, ulaznice za sajam i dva večernja druženja nakon konferencija. Za svako sudjelovanje na sajmu i konferenciji potrebno je pripremiti Covid-19 potvrde.

Regionalni sajam ArhiBau i konferencija kulture građenja i održivog razvoja ima novi termin održavanja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap