Pretraga

Klinča Sela dobila novu sportsku dvoranu u vrijednosti od 23 milijuna kuna

A- A+

Osnovna škola Klinča Sela, izgrađena prije šest godina, sada je dobila i novu sportsku dvoranu. A izgradnju je u potpunosti financirala Zagrebačka županija.

Nova sportska dvorana u Klinča Selima: svečano otvorenje | foto: Zagrebačka županija

Uz OŠ Klinča Sela izgrađena je nova sportska dvorana vrijedna 23 milijuna kuna. Nova dvodijelna dvorana površine 2.032,37 m² u potpunosti je opremljena, a krasi je tribina sa čak 300 sjedećih mjesta. Ravnatelj OŠ Klinča Sela Ivo Karača je prilikom otvorenja kazao kako će nova moderno opremljena i kompaktna dvorana zadovoljiti potrebe svih učenika u nastavnim i izvan nastavnim aktivnostima.

Izdvojeni članak

Otvorena nova zgrada Srednje škole Čakovec: Investicija financirana isključivo donacijama

Projekt je prilikom otvorenja komentirao i načelnik općine Klinča Sela, Miljenko Vučković.

– Ovakve investicije važne su za razvoj lokalne zajednice jer će dvorana biti na raspolaganju mnogobrojnim sportskim kolektivima za treninge i natjecanja, a uvjeren sam da će biti dobar poticaj za postizanje još boljih sportskih rezultata, poručio je Vučković.

A zamjenik župana Zagrebačke županije, Damir Tomljenović, je istaknuo kako je  u ovoj godini u planu otvorenje još četiri objekta u školstvu – nove škole u Luki, značajno dograđene škole u Pušći te novih dvorana u Bedenici i Graberju Ivanićkom, ukupne vrijednosti 140 milijuna kuna.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap