Pretraga

Ministarstvo organizira online radionice za izradu strategija zelene urbane obnove

A- A+

Ministarstvo graditeljstva organizira online radionice u sklopu Poziva ‘Izrada strategija zelene urbane obnove’. Radionice su namijenjene predstavnicima općina i gradova koji su prihvatljivi prijavitelji na poziv.

Ilustracija, foto: Unsplash; Glenn Carstens-Peters

Radionice će se održavati putem platforme Microsoft Teams: 11.,19. i 27. listopada s početkom 10 h. te su namijenjene isključivo potencijalnim prijaviteljima: jedinicama lokalne samouprave i gradu Zagrebu. Prijave za sudjelovanje se šalju putem e-pošte na mail adresu: [email protected]. Broj prijava na radionice je ograničen stoga pozivamo sve zainteresirane da svoje prijave pošalju na vrijeme.

Podsjećamo, za novi Poziv Ministarstva u okviru C6. Inicijative ‘Obnova zgrada’ NPOO-a, reforme C6.1. R5 ‘Uvođenje novog modela strategija zelene urbane obnove i provedba pilot projekta razvoja zelene infrastrukture i kružnog gospodarenja prostorom i zgradama’ osigurana je alokacija u iznosu od 2.500.000,00 kuna. Više o tome možete pročitati ovdje.

Izdvojeni članak

Ministarstvo planira objaviti novi poziv: Projekt ‘Izrada strategija zelene urbane obnove’

Dostava, odnosno podnošenje projektnih prijedloga u sustavu eNPOO potencijalnim prijaviteljima biti će moguća od 31. listopada 2022. godine u 9:00 sati dok je krajnji rok za podnošenje projektnih prijedloga 30. studenoga 2022. godine do 16:00 h.

Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti za financiranje prihvatljivih troškova pojedinačnog projektnog prijedloga iznosi 100.000,00 kuna, dok je najviši 250.000,00 kuna.

Također, potencijalni prijavitelji za vrijeme trajanja Poziva mogu postavljati pitanja u svrhu dobivanja dodatnih pojašnjenja i obrazloženja odredbi Poziva. Pitanja se mogu podnijeti isključivo putem sustava eNPOO od 30. rujna 2022. godine do 14 kalendarskih dana prije isteka krajnjeg roka za podnošenje projektnih prijedloga. Kompletna dokumentacija Poziva ‘Izrada strategija zelene urbane obnove’ dostupna je ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap