Pretraga

Radnici iz BiH ukrali građevinski alat s bauštele

A- A+

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičenici, kao zaposlenici tvrtke s područja Viškova, prilikom odlaska iz tvrtke zadržali, odnosno, otuđili građevinski alat u vrijednosti oko 10.000 kuna.

Foto: Unsplash

Suradnjom I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Brač iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršeno je kriminalističko istraživanje nad trojicom državljana Bosne i Hercegovine, starosti 25, 26 i 54 godina, koje se sumnjiči za počinjene kaznenog djela pronevjere, stoji na stranicama Policijske uprave primorsko-goranske.

Izdvojeni članak

Sam svoj majstor: Vratio brojčanik na vodovodnom satu kako bi umanjio račun za vodu

Kriminastičkim istraživanjem je utvrđeno da su spomenuti, kao zaposlenici tvrtke s područja Viškova, tijekom prosinca prošle godine preuzeli razni građevinski alat za rad, međutim, isti prilikom odlaska iz tvrtke nisu vratili već su ga zadržali, odnosno, otuđili. Tako je 55-godišnji vlasnik tvrtke materijalno oštećen za oko 10.000 kuna.

Po završetku istraživanja, trojica osumnjičenika su pod sumnjom za počinjene navedenog kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Copy link
Powered by Social Snap