Pretraga

Rasprodaja namještaja uspješnog domaćeg dizajn-brenda traje još nekoliko dana: Evo što možete pronaći

A- A+

Ljubitelji dizajnerskog namještaja na ovakvu priliku već su neko vrijeme čekali, a sada i dočekali. Uspješan domaći dizajnerski bred namještaja Prostoria otvorio je vrata svoje velike rasprodaje, a koja traje još samo nekoliko dana.

prostoria rasprodaja

Prostoria, rasprodaja | foto: Prostoria, Facebook

Na velikoj rasprodaji Prostorije mogu se pronaći komadi jeftiniji za od 20 pa sve do 70 posto.

Ljubitelji dizajnerskih komada namještaja ovih su dana došli na svoje dočekavši otvaranje velikog tvorničkog Outleta popularnog domaćeg dizajnerskog branda Prostoria. Svoja vrata u Sv. Križu Začretje Prostoria je otvorila u sklopu desete obljetnice, a posjetitelji tvorničkog Outleta moći će pronaći većinu komada iz kolekcije.

Prostorijina rasprodaja svoja vrata držat će otvorenima sve do 10. srpnja ili isteka zaliha.

Out i indoor namještaj

Velika rasprodaja namještaja ovog domaćeg dizajnerskog brenda ljubiteljima namještaja donosi svoj popularan out i indoor namještaj. Tako se u Outletu mogu pronaći njihov popularni naslonjač Polygon, Osmo stolice, Prostorijine sofe, stolice, stolovi i niski stolići.

prostoria rasprodaja

Prostoria, rasprodaja | foto: Prostoria, Facebook

Posebnu pozornost kod nekih će privući kolekcija Umomoku. Riječ je o kolekciji koja se  sastoji od trosjeda, dvosjeda, fotelje, stolića i ležaljke, a čiji je dizajn baziran na konstrukciji od drva i raskošnih jastuka.

prostoria rasprodaja

Prostoria, rasprodaja | foto: Prostoria, Facebook

Copy link
Powered by Social Snap