Pretraga

Razvlače se radovi na uređenju kolnika u zapadnom dijelu Zagreba

A- A+

Iako je predviđeno da dvotjedni radovi budu gotovi ovog četvrtka, stanovnici zapadnog Zagreba još će se malo morati strpiti. Produljuju se radovi na važnoj zagrebačkoj prometnici. Zbog uređenja kolnika, Bolnička cesta u Vrapču bit će zatvorena za sav promet do subote u 4 sata ujutro.  Kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve, iz Grada su vozačima preporučili obilazne pravce.

Križanje Bolničke i Ulice Majke Terezije

Križanje Bolničke i Ulice Majke Terezije | Foto: screenshot Google Maps

Stanovnici zapadnog dijela Zagreba će bez jedne od svojih važnijih prometnica do subote. Odvija se uređenje kolnika na Bolničkoj cesti, od raskrižja s Ulicom Majke Tereze do Ulice Trebež. Otvorenje je bilo predviđeno za četvrtak, a sada se radovi koji traju od 22. svibnja produljuju. Cestom će vozila opet moći prometovati od subote u 04:00 sati.

Iz zagrebačke gradske uprave predložili su obilazne pravce, kako bi se izbjegle prometne gužve. Sa zapadne strane Bolničke ceste, preporučeni obilazak je preko Gospodske, Aleje grada Bologne i Ulice Majke Tereze s koje se ponovno može doći do istočnog dijela Bolničke ceste i obratno.

Izdvojeni članak

Zatvorena dionica Sljemenske ceste, završni sloj asfalta na novom kolniku

Nadalje, promet će se za vrijeme izvođenja radova odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Kao obilazni pravac za stanovnike naselja RIS, iz Grada mole da za ulaz i izlaz iz naselja koriste Gospodsku i Ilicu.

U tijeku je vrlo opsežna sanacija opasnog klizišta na Pantovčaku, a trebala bi potrajati do 27. lipnja. Više pročitajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap