Pretraga

Stanovnici Savice poručili Škori: ‘Gradnju crkve zaustavili smo mi, a ne Tomašević’

A- A+

Izjava Miroslava Škore, kandidata za gradonačelnika Zagreba, kako je Tomislav Tomašević kriv za to što na Savici nije izgrađena crkva, došla je i do inicijative Savica za park iz koje su burno reagirali na ovakvu tvrdnju.

Škorina izjava izazvala je negodovanja inicijative Savica za park I Foto: Savica za park; screenshot RTL

U predizbornom sučeljavanju zagrebačkih kandidata za mjesto gradonačelnika, Miroslav Škoro prozvao je Tomislava Tomaševića, rekavši kako je zaustavio gradnju crkve na Savici.

Nakon što je pitao Tomaševića što je on točno učinio za Zagreb, Škoro je nastavio: – Jedino ste zaustavili gradnju crkve na Savici i onda se još time hvalite, a onda još mene prozivate za kućice? Što imate protiv poduzetnika?.

Škorina izjava izazvala je negodovanja inicijative Savica za park koji su se nakon prozivke oglasili na svojoj Facebook stranici.

Izdvojeni članak

[FOTO] U zagrebačkom kvartu za samo nekoliko sati osvanuo kružni tok: Stanovnici ne vide smisao

Neistinita tvrdnja

– Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Miroslav Škoro u nizu javnih istupa iznio je neistinitu tvrdnju da je njegov protukandidat Tomislav Tomašević zaustavio gradnju crkve na Savici.

Gradnju crkve zaustavili smo mi, građani Savice zajedno s našim sugrađanima iz čitavog Zagreba! Učinili smo to legitimnim pravnim putem jer je Ministarstvo graditeljstva u zakonom propisanoj proceduri uvažilo našu žalbu i poništilo lokacijsku dozvolu za gradnju crkve koju je nezakonito izdao Grad Zagreb Službena stranica.

Na ovim lokalnim izborima kandidat Škoro sa svojom listom uopće nije sudjelovao u izborima za Vijeće Mjesnog odbora Trnjanska Savica, o našem kvartu i kvartovskim problemima nema pojma i vjerojatno do prekjučer nije ni znao gdje je Savica. To mu nije smetalo da na tiskovnoj konferenciji lupeta kako u parku ima mjesta i za crkvu i za park jer mu je očito nepoznato kako je postignut široki dogovor da se u parku ne gradi ništa, a da se za gradnju crkve pronađe alternativna lokacija.

Izdvojeni članak

[IZBORI ’21] Miroslav Škoro otkriva pet infrastrukturnih projekata koje priprema za Zagreb

Optužili ga za ‘laži i obmane’

U huškačkoj, negativnoj i agresivnoj kampanji kakva do sada nije viđena na ovim prostorima kandidat Škoro pokazao je da ili opet nema pojma o još jednoj gradskoj temi ili da namjerno i svjesno laže pokušavajući za potrebe svoje predizborne kampanje instrumentalizirati građanke i građane Savice i Zagreba. To nikome nismo dopustili pa nećemo ni njemu i zato mu poručujemo da u našem kvartu odgovornih i savjesnih građana nema mjesta za njegove laži i obmane.

Škoro, ostavi Savicu na miru!, poručili su mu nezadovoljni stanovnici.

Stanovnici Savice poručili Škori: ‘Gradnju crkve zaustavili smo mi, a ne Tomašević’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap