Pretraga

Tri nesreće na radu u istom danu: Mladić na gradilištu pao s visine od 3 metra, zadobio teške tjelesne ozlijede

A- A+

U četvrtak, 20. svibnja, u Zagrebu su se dogodile čak tri nesreće na radu, a jedan od unesrećenih bio je i 45-godišnji ličilac koji je prilikom obavljanja radova pod s visine od 2 metra. U sve tri nesreće osobama su utvrđene teške tjelesne ozlijede.

Čak tri nesreće na radu jučer su se dogodile u Zagrebu. U jutarnjim satima u Novom Zagrebu, u javnoj ustanovi, 41-godišnja zaposlenica je prilikom hodanja pala u hodniku zgrade. Liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

U isto vrijeme na Trešnjevcu, na gradilištu, 26-godišnji zaposlenik pao je s visine od oko 3 metra, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice gdje je isto tako utvrđeno da je teško ozlijeđen.

I 45-godišnji ličilac u zagrebačkom centru grada, točnije u Frankopanskoj ulici, prilikom obavljanja radova pao je na pod s visine od oko 2 metra. Liječnička pomoć pružena mu je u klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Copy link
Powered by Social Snap