Pretraga

[VIDEO] Veliki požar blizu Bihaća: Gori tvornica koja se bavi proizvodnjom toplinskih izolacija!

A- A+

Jutros je u mjestu Kamenica, nedaleko Bihaća, izbio veliki požar u tvornici koja se bavi proizvodnjom toplinskih izolacija. Zasada još nema saznanja o tome ima li ozlijeđenih, a nije poznat niti uzrok požara.

Požar u tvornici u Bihaću | foto: Screenshot N1

Požar je izbio jutros oko sedam sati, u tvornici Austrotherm koja se bavi proizvodnjom toplinskih izolacija. Adnan Beganović, glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona za N1 je rekao kako vatrogasci nastoje obuzdati vatrenu stihiju.

– Nemamo nikakvih detalja o nastanku i uzroku požara. Dojavu smo dobili prije pola sata i uputili smo policijske patrole na teren gdje se nalaze i vatrogasci te nastoje ugasiti vatru kako se ne bi dalje širila. Nije još poznato ni ima li ozlijeđenih, a to će se znati nakon što se obuzda vatra i obavi očevid, izjavio je Beganović.

Kako pak piše Radio Bihać, u vrijeme izbijanja požara u tvornici nije bilo radnika tako da prema trenutnim informacijama, vjeruje se kako nema ozlijeđenih. Vatrogasci nastoje staviti požar pod kontrolu, ali obzirom da je požar zahvatio cijeli kompleks, jasno je da se radi o totalnoj šteti. S fotografija koje kolaju društvenim mrežama jasno je da se crni, gusti dim vidi iz svih dijelova Bihaća.

Inače, radi se o tvornici koja je u ovom gradu otvorena 2008. godine, a specijalizirani su za visokokvalitetnu i inovativnu toplinsku te zvučnu izolaciju u Srednjoj i Istočnoj Europi. Prema portalu krajina.ba, pogon zapošljava nekoliko stotina radnika.

[VIDEO] Veliki požar blizu Bihaća: Gori tvornica koja se bavi proizvodnjom toplinskih izolacija!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap