Pretraga

Zbog iskorištenja alokacije, zatvoren natječaj za energetsku obnovu višestambenih zgrada

A- A+

Zbog iskorištenja raspoložive financijske alokacije, Poziv na dostavu projektnih prijedloga ‘Energetska obnova višestambenih zgrada’ (NPOO.C6.1.R1-I1.01) je zatvoren s danom 2. kolovoza 2022. godine.

Zbog iskorištenja alokacije, zatvoren natječaj za energetsku obnovu višestambenih zgrada, foto: Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine

Svi prijavitelji čiji su projektni prijedlozi zaprimljeni i registrirani u sustavu fondovieu do trenutka obustave Poziva na dan 17. svibnja 2022. godine, a za koje je postupak dodjele bespovratnih sredstava još u tijeku, bit će obaviješteni o statusu svog projektnog prijedloga putem sustava fondovieu od strane nadležnih tijela.

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine je s danom 17. svibnja 2022. godine obustavilo na određeno vrijeme do 1. kolovoza 2022. godine Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava ‘Energetska obnova višestambenih zgrada’ nakon što je iznos zatraženih bespovratnih sredstava dosegnuo 200% ukupno raspoloživog iznosa bespovratnih sredstava za dodjelu u okviru ovog Poziva odnosno 600 milijuna kuna.

Izdvojeni članak

Počet će energetska obnova višestambenih zgrada: Može se dobiti do 22 milijuna kuna

Putem sustava fondovieu (eNPOO) zaprimljeno je 235 projektnih prijedloga. Unošenje projektnih prijedloga putem sustava je prijaviteljima bilo omogućeno od 25. travnja 2022. godine, dok je dostava (podnošenje) projektnih prijedloga započela 17. svibnja 2022. godine u 9:00 sati, te je obustava nastupila u 9:15 sati, odnosno u tom trenutku je dosegnut gore navedeni iznos.

Copy link
Powered by Social Snap