Pretraga

Za čišću i mekšu vodu tu je Maldea – evo zašto već danas morate stati na kraj kamencu

A- A+

Tvrtka Maldea nudi rješenje za život bez kamenca i to ponajviše u vidu uređaja za omekšavanje i pročišćavanje vode. Osnovao ju je bračni par Jakšetić koji iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u ovom području. S gospođom Majom Jakšetić popričali smo o Maldeinoj ponudi, a saznali smo i kako odabrati pravi uređaj za čišću i mekšu vodu. K tome smo naučili i neke lekcije o kamencu.

Osim ugradnje uređaja za pitku vodu, Maldea vrši servisiranje i održavanje postojećih sustava / foto: Instagram

– Tvrtku Maldea d.o.o. smo osnovali suprug i ja u lipnju 2021. nakon dugogodišnjeg promišljanja o poduzetništvu. Odlučili smo se izaći iz komfort – zone rada za drugog poslodavca i ući u borbu za tržište. Imamo iza sebe preko 15 godina iskustva rada s tehnologijom pročišćavanja vode. Dražen kao serviser koji je stekao veliko iskustvo u proizvodnji, montaži i servisiranju uređaja, a ja u nabavi, organizaciji posla i naplati dugovanja, priča nam gospođa Maja.

Poslovi koje dogovaraju se uglavnom temelje na preporukama zadovoljnih klijenata, iako im se u zadnje vrijeme javljaju i klijenti koji su ih pronašli putem društvenih mreža. To iskustvo im je donijelo velike prednosti u odnosu na druge. Od samog početka su imali veliku potporu obitelji, prijatelja i dobrih ljudi koji su im uvelike pomogli i bez kojih ne bi uspjeli.

– U planu imamo proširenje naših usluga zbog zahtjeva tržišta u segmentu bazenske tehnologije, stoga su novi izazovi pred nama, dodaje naša sugovornica.

Softylux 900 HoReCa omekšivač izvrsnih performansi, idealan za ugostiteljstvo / foto: Instagram

Zamolili smo gospođu Maju da navede neke Maldeine proizvode na koje su ona i suprug posebno ponosni.

– Od proizvoda na koje smo izuzetno ponosni, te nam je to i najprodavaniji uređaj, je omekšivač SOFTYLUX 3550 koji zadovoljava i najzahtjevnije kupce. Uređaji takvog tipa već postoje na tržištu, međutim, uređaji koje mi proizvodimo i distribuiramo, zapravo su najnovija tehnologija u kojoj se koriste napredniji sustavi – smanjena količina soli koja se koristi pri omekšavanju vode i smanjena potrošnja vode koja se baca kao višak u postupku, stoga imaju ekološku komponentu. Naši omekšivači su veličinom različiti, ovisno o potrebi korisnika. Manji i kompaktni su za stanove, laboratorije, kafiće, a nešto veći su za urbane vile u kojima ima više potrošača, objašnjava direktorica Maldeje.

Izdvojeni članak

Kako odabrati pravi sudoper? Nakon Daliborovih savjeta – lako!

Što biste rekli našim čitateljima, zašto je važno boriti se protiv kamenca i jesmo li uopće svjesni koliko je štetan, bilo je naše sljedeće pitanje.

Kamenac ima loš utjecaj na ljudsko zdravlje i svakodnevno funkcioniranje. Izuzetno je agresivan zbog svoje tvrde strukture koja ostavlja trag što na našem tijelu, kao i na svemu što dotakne voda koja nije omekšana, stoga smo se odlučili za slogan “ZA ŽIVOT BEZ KAMENCA”. Većina naših klijenata prvenstveno se odluči za ugradnju omekšivača vode, što znači da im je život bez kamenca bitniji od želje da piju zdraviju i čišću vodu no, kada otkriju prednosti omekšivača, shvate i potrebu pročišćivača za pitku vodu. Ugradnjom omekšivača klijenti štede svoje vrijeme, štite svoj organizam, te produžuju vijek trajanja aparata, uređaja i sanitarija, ističe gospođa Maja.

Uređaj za piće reverzna osmoza, ima 5 stupnjeva filtracije. U potpunosti uklanja mehaničke nečistoće, kamenac, viruse i bakterije, klor i teške metale…./ foto: Instagram

Postoje li neki trendovi i inovacije u vašem poslu na koje bi naši čitatelji posebno trebali obratiti pažnju, također nas je zanimalo.

– Trend ugradnje omekšivača i pročišćavanja vode sve je veći i ti su uređaji postali must have u urbanim vilama, jer svi koji grade nove zgrade, traže instalacije i za ugradnju takvih uređaja. U posljednje vrijeme su izuzetno popularne crne sanitarije koje je izuzetno teško održavati bez omekšane vode. Pojedini modeli rade i samo dezinfekciju sistema kako se u njima ne bi razvijale bakterije, što je u Europi već postao standard, kaže nam gospođa Maja.

Imate li kakav savjet za sve one koji se planiraju upustiti u kupovinu proizvoda koji omekšavaju vodu, bilo je naše posljednje pitanje.

– Pri kupovini uređaja za omekšavanje je bitno koliku potrošnju soli ima uređaj, kako ne biste imali nepotrebne dodatne troškove. Izuzetno bitan podatak je mjesečna potrošnja vode, kako bi se mogao izabrati adekvatan uređaj, jer o tome ovisi hoćete li imati dovoljnu proizvodnju omekšane vode u cjelokupnom kućanstvu. Nadalje, potrebno je posavjetovati se o mjestu ugradnje uređaja, kako bi se iskoristili potencijali omekšane vode u cjelokupnom objektu, zaključuje naša sugovornica.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap