Pretraga

Jeste li sigurni da se sami želite primiti radova? Evo zašto je bolje angažirati profesionalce

A- A+

Ako ste u potrazi za majstorom za sve završne radove u graditeljstvu, dobro je znati za soboslikarski obrt Sejdić. Iza ovog obiteljskog biznisa 65 je godina tradicije, a ako to ne ulijeva povjerenje ne znamo što ulijeva. Bilo da vam treba omaljati stan i postaviti nove tapete obrt Sejdić je tu da ugodi svim vašim željama.

Projekt obrta Sejdić / foto: Privatna arhiva

Soboslikarski obrt Sejdić je obiteljski obrt prisutan na tržištu od 1955. Od tada se znanja i tehnike zanata u obitelji prenose ‘s koljena na koljeno’ i konstantno unaprjeđuju i šire sve do danas, a tako planiraju raditi i ubuduće.

Soboslikarsko – ličilački radovi koje nude u privatnim i poslovnim prostorima uključuju bojanje zidova, struganje stare boje, gletanje i impregnaciju zidova, bojanje fasade, bojanje stolarije (vrata, prozora, lamperije…), postavljanje tapeta i ukrasnih lajsni (štukatura), bojanje radijatora i slično.

– To radimo upotrebom visokokvalitetnih i ekoloških materijala sa širokom paletom nijansi koje se mogu prilagoditi vašem interijeru odnosno eksterijeru, naglašavaju u obrtu Sejdić te dodaju kako se sa zadovoljstvom mogu pohvaliti brojnim zadovoljnim klijentima koji im već dugi niz godina iskazuju svoje povjerenje, povjeravajući im svoje završne građevinske radove.

Izdvojeni članak

Potraga za majstorom dovodi vas do ludila? Očito niste čuli za ČuvajRuke

Kvalitetno, čisto i brzo – glavni moto

Ako se pitate zašto su fokusirani na završne građevinske radove, a ne samo na soboslikarsko – ličilačke radove, to je zato što su kroz dugi niz godina ostvarili brojne uspješne poslovne suradnje s ostalim izvođačima završnih građevinskih radova.

K tome konstantno usavršavaju svoju ponudu: od vodoinstalaterskih, keramičarskih, parketarskih, knauferskih, stolarskih, električarskih i podopolagačkih radova do onih njihove specijalizacije; soboslikarsko – ličilačkih radova. Osim toga vrlo često surađuju s dizajnerima i arhitektima čije 3D-vizualizacije pretvaraju u stvarnost.

– Zbog toga nam se brojni klijenti obraćaju da im udijelimo pokoji savjet i na kraju provedemo stvari iz riječi u djelo i to kvalitetno, čisto i brzo, a zadnje tri riječi iz ove rečenice garantiramo našim obiteljskim imenom, ističu u obrtu Sejdić.

Jednako vole i novogradnju i restauraciju

Dugogodišnje iskustvo i velik broj uspješno odrađenih projekata i pruženih usluga koji su se sastojali od puno truda, pružanja maksimalne kvalitete izvedbe radova i prije svega zadovoljstvo klijenata garantiraju standard koji održavaju na visokom nivou i zbog tog mogu reći da su ponosni na svaki projekt koji je iza njih.

– Jednako smo ponosni na projekte vezane uz novogradnju kao i na projekte restauracije povijesnih građevina, naglašavaju u obrtu Sejdić.

S obzirom na to da posluju na razini cijele Hrvatske imali su priliku surađivati s raznim klijentima: od hotela na našoj obali, velikih kompanija sa svojim poslovnicama i upravama, tvornicama i pogonima, raznim salonima i ugostiteljskim objektima pa sve do privatnih stanova, kuća i zgrada.

– Prema svim našim klijentima odnosimo se jednako profesionalno pogotovo kada se govori o poštivanju rokova, urednosti i pedantnosti, s ponosom ističu u obrtu Sejdić.

Projekt obrta Sejdić / foto: Privatna arhiva

Projekt obrta Sejdić / foto: Privatna arhiva

Pratite trendove, no personalizirajte svoj prostor

Trendovi su uvijek prisutni na tržištu, a uz dobar savjet i pravilnu izvedbu moguće je implementirati svaku zamisao klijenata obrta Sejdić. Ipak potrebno je dobro promisliti o odabiru trenda s obzirom na to da bojama zidova vizualno možemo povećati ili smanjiti prostor ovisno o tome koristimo li svjetlije ili tamnije tonove.

– Vrlo često iznenadimo naše korisnike idejom o upotrebi raznih dekorativnih tehnika ili tapeta što izaziva odlične reakcije s obzirom na to da svatko može pronaći nešto što se baš njemu sviđa te tako može personalizirati prostor u skladu s trendom, otkrivaju nam u obrtu Sejdić.

Zašto angažirati baš njih

U konačnici postavlja se pitanje zašto angažirati obrt poput ovog, pogotovo jer i dalje prevladava mišljenje da maljati i postavljati tapete može svatko.

– Smatramo da većina čitatelja kao laici mogu odlučiti ‘prihvatiti’ se našeg posla, ali nerijetko se događa to da neke od radova izvedu s greškama ili da zbog manjka iskustva predvide neke probleme s kojima se kasnije moraju suočavati te samim time rade dupli posao. Najčešće tek onda zovu nas kako bi dobili rezultate kakve su željeli na početku. Želimo naglasiti da vrlo rado svima izlazimo u susret s pokojim savjetom te da nam se slobodno mogu obratiti za konzultacije prije početka realizacije bilo kakvog projekta, poručuju iz obrta Sejdić.

Copy link
Powered by Social Snap