Pretraga

Omiljenu komodu iz IKEA-e u trenu pretvorite novi komad namještaja

A- A+

Sustav za odlaganje stvari koji ne samo da je povoljan, već se može jednostavno transformirati te postati personalizirani komad namještaja koji će pasati u svaki prostor – ono je što mnogi traže kada je u pitanju uređenje doma.

KALLAX sustav robne kuće IKEA moderno je i jednostavno rješenje za odlaganje koje ispunjava mnoge uvjete.

Možete ga postaviti na pod, montirati na zid ili pretvori u radni stol koji će transformirati vašu dnevnu sobu. KALLAX regali dostupni su u različitim veličinama i bojama, a ono što je zanimljivo je da ga se jednostavno može personalizirati koristeći različita vrata, košare, umetke i ostale dodatke.

Foto: KALLAX

Sam sustav KALLAX moguće je rotirati i nadograđivati s manjim ili većim sustavima. Netko će ga koristiti kao policu za knjige dok će drugima služiti kao komoda na kojoj će držati televizor. Raznolike mogućnosti dodavanja ladica ili košara isto tako mogu odrediti smjer u kojem ćete ići kada je u pitanju uređenje stana.

Ukoliko ste se već odlučili da će baš ovaj sustav krasiti vaš dom, ovo su neke od ideja kojima ćete ih personalizirati.

Izdvojeni članak

Ikea predstavila nove trendove za proljeće 2021.

Košare za dašak rustikalnog stila

Rustikalni stil odiše jednostavnošću kao i prirodnim stilom. Kombinirajte zato drvo, ratan i druge materijale koji mogu definirati vaš prostor na jedan sasvim drugačiji način.

Ako volite biljke te dašak prirode u svom prostoru, urediti ovaj IKEA-in sustav koristeći košare, drvo i sl.

Jednostavne pregrade

Ako pak živite u manjem stanu, pregrade su idealno rješenje kako da brzo i jednostavno odijelite prostorije. Ovaj sustav, ako ga okrenete okomito može služiti kao pregrada, a moguće je spojiti i više sustava kako bi pregrada bila veća.

Ovo su neka od rješenja.

Multifunkcionalna komoda

KALLAX može biti i tek klasična polica ali i stalak za TV, ako ga se odlučite zadržati vodoravno. Ako ga pak želite povisit jednostavno možete dodati “noge” te mu dodati poseban štih.

Ovo su još neke od ideja kako personalizirati svoj KALLAX sustav.

 

 

 

Copy link
Powered by Social Snap