Pretraga

PlanToLive – brend uz pomoć kojeg će vaša terasa, ali i dom postati mediteranski raj

A- A+

“Grupa prijatelja, entuzijasta, zaljubljenih u prirodu, Mediteran, Dalmaciju i maslinu krije se iza brenda PlanToLive”, kažu nam vlasnici web stranice plant-olive.com. “Unesite esenciju Mediterana u Vaš vrt”, poručuju pak u opisu svog Instagram profila @exceptionaltree. I zaista, samo jedan pogled na njihove masline, kao i ostale biljke koje nude, bit će vam dovoljan da naručite neku od njihovih zelenih ljepotica. No, prije toga, dozvolite da vas upoznamo s ovim zaljubljenicima u mediteranski šarm .

Maslina kao dekoracija na svadbenom stolu / foto: Instagram

– Jedno vjenčanje nas je dovelo do stvaranja ideje i na kraju kreiranja i začetka našeg brenda – PlanToLive. Vjenčanje je naravno bilo u znaku masline – mini masline kao dar gostima, mini masline kao dekoracije na stolu, masline kao dio dekoracije buketa mlade, priča nam tim koji se krije iza ovog brenda.

Stablo masline koje kreće na put novom PlanToLive klijentu / foto: Instagram

Proizvod kojim se najviše ponose su Olea Europea Bonsai stabla maslina. Ona su impresivna kako zbog svoje ljepote, tako i zbog godina kojima prkose.

– Imati njih u svom vrtu nije samo imati lijepo dekorativno drvo, ta stoljetna stabla maslina donose povijest i duh Mediterana. Oduševljenje i ona iskrena “dječja” sreća koju vidimo kod naših kupaca je naše najveće zadovoljstvo, dodaju.

Izdvojeni članak

U potrazi ste za savršenim teglama za biljke? Brend BAČVA je ono što trebate

Uz Bonsai masline, najprepoznatljiviji PlanToLive proizvod su mini masline koje krase interijere i donose taj duh Mediterana i u dom njihovih kupaca.

– Polako pokušavamo obogatiti ponudu, te se samim tim približiti većem broju kupaca, pa smo se odlučili u našu ponudu dodati još neke biljke – egzotične palme, sobne biljke, no naglasak je još uvijek na maslinama. Masline dolaze zapakirane u kartonske eko kutije s našim prepoznatljivim logom. Samim tim izvrstan su poklon prijateljima, poslovnim suradnicima, dragim ljudima, svima kojima želite podariti osmijeh na lice, objašnjavaju naši sugovornici.

PlanToLive -ove palme / foto: Instagram

Stablo šipka iz PlanToLive ponude / foto: Instagram

Što se tiče savjeta kako održavati maslinu jednom kad dođe u vaš dom, najbitniji savjet svodi se na jednu riječ – svjetlost.

– Maslina je biljka koja zahtjeva izravnu sunčevu svjetlost – za svaki list. Kao izrazito izdržljiva biljna vrsta, ne zahtijeva posebnu pažnju. Ono što je bitno je ne pretjerivati sa zalijevanjem, a one kućne, mini masline, držati što dalje od izravnih izvora topline. Danas naše mini masline krase mnoga vjenčanje kao dekoracija – kako je i započela naša priča, ističe ovaj zeleni tim.

Maslina za dom / foto: Privatna arhiva

Zanimalo nas je imaju li naši sugovornici neki savjet za sve one koji ih žele angažirati. Međutim, imali su samo jednu misao za kraj.

– Živimo u doba konzumerizma, fenomena današnjice, no ipak ono što mi možemo zaključiti baveći se ovim poslom je to da nas priroda još uvijek može ostaviti bez daha. Najviše smo to spoznali zadnjih godina, kada nas je situacija s koronavirusom sve vratila prirodi i jednostavnom načinu života, zaključuju naši sugovornici.

Copy link
Powered by Social Snap