Pretraga

Rasvjeta nije samo izvor svjetlosti, ona može promijeniti izgled prostora: Evo kako izvući ono najbolje

A- A+

Tvrtka Interlamp – Zagreb aktivna je u prodaji rasvjetnih tijela, projektiranju, idejnim rješenjima, izvođenju elektroinstalacija i opremanju interijera i eksterijera još od 2002. godine. Do sada su se susreli s raznim tipovima interijera i eksterijera kao što su hoteli, banke, bolnice, industrijski pogoni, poslovni i stambeni prostori, rustikalni objekti i slično, što govori o njihovom bogatom iskustvu.

Visilica brenda Slamp inspirirana prirodnom čistoćom / foto: Instagram

Svoje iskustvo tim tvrtke Interlamp – Zagreb podijelio je i s nama u formi nekoliko korisnih savjeta.

– Naša ideja je uvijek pristupiti svakom projektu individualno i u potpunosti, od samog projektiranja i prvotne ideje investitora do instaliranja, ističu u Interlampu – Zagreb.

Izdvojeni članak

Za odabir savršene lampe ključan je samo jedan faktor koji otkriva brend Ja lampa

Savršena rasvjeta moguća je i s manjim budžetom

U ovaj posao odvela ih je ljubav prema uređenju doma, dizajnu i važnost rasvjete u uređenju doma.

– Ideja naše tvrtke je pokazati kako rasvjeta čini veliku razliku u izgledu prostora. Naš cilj je također prikazati mogućnost ostvarivanja vaših ideja uz pomoć dizajnerskih tijela, ali i jednako tako prikazati kako je to moguće ostvariti s manjim budžetom, govore u Interlampu – Zagreb.

Jedan od svjetlećih arhitektonskih objekata slavne Zahe Hadid / foto: Instagram

Svjetiljke talijanske tvrtke Slamp vrh su ponude

U ponudi osim rasvjetnih tijela za naš interijer ili eksterijer imaju izvore svjetlosti, ali i program prekidača i utičnica. Teško im je izdvojiti koji proizvodi idu najbolje, ali istaknuli bi svjetiljke talijanske tvrtke Slamp.

– Slampova rasvjeta je posebna, ručne izvedbe, dizajnerske (Zaha Hadid, Daniel Libeskind, Robert Wilson…) te je specifična zbog lakog održavanja. Naime sve svjetiljke imaju magnetni sistem te se njihovi dijelovi mogu iznimno lako oprati pod mlazom vode, preporučljivo tušem, objašnjava tim Interlampa – Zagreb.

Također dodaju kako ne mogu izdvojiti niti jedan proizvod kao najbolji, budući da je to za njih kao da pitate majku koje joj je najdraže dijete.

Unijeti dašak mediterana u svoj interijer moguće je i uz pomoć rasvjetnog tijela / foto: Instagram

‘Izazovi su čar našega posla’

Kao što ne mogu izdvojiti najbolji proizvod, tako ne mogu izdvojiti niti najdraži projekt. Naime, na svaki projekt su izrazito ponosni. Svaki je individua za sebe i svakom pridaju sveobuhvatnu pažnju.

– Rijetko neki projekt od početka do kraja prođe glatko. Uvijek se nešto mijenja ili zbog nepredviđenih okolnosti na objektu dolazi do promjena. Upravo ti izazovi su čar našega posla, a probleme koji nam se nađu na putu rješavamo zajedno s našim klijentima, kako bi se želje klijenata uvijek ispunile, objašnjavaju u Interlampu – Zagreb.

Showroom Interlampa – Zagreb / foto: Instagram

Ovako se bira savršeno rasvjetno tijelo

Ipak, detaljno su nam objasnili kako svatko od nas može odabrati najdraže mu, odnosno savršeno rasvjetno tijelo.

– Savršeno rasvjetno tijelo nije za svakoga isto, a najmanje za svaki prostor. Poziciju rasvjetnog tijela treba odrediti ovisno o namjeni prostorije i rasporedu namještaja. Neke promjene su jednostavnije postojanjem spuštenog stropa. U suprotnom treba se promijeniti izvod svjetiljke, što iziskuje dodatne troškove i neželjene radove te posljedično produženje vremenskog roka završetka projekta, objašnjavaju u Interlampu – Zagreb.

Visilica brenda Slamp / foto: Instagram

Rasvjeta je ključan dio interijera

Za kraj su za nas imali još jedan koristan savjet.

– Naš savjet je da ako imate dizajnera interijera svakako poslušajte njegov savjet. Ukoliko nemate uvijek se možete savjetovati u specijaliziranim trgovinama rasvjeta, odnosno kod nas. Na rasvjetu se danas više ne gleda kao isključivo izvor svjetlosti. Ona je ključan dio interijera koji ima moć promijeniti izgled prostora, poručuju u Interlampu – Zagreb.

Copy link
Powered by Social Snap