Pretraga

San svake odrasle osobe: Najpoznatiji ormari iz filmova i serija

A- A+

Imati kvalitetan ormar je vjerojatno najljepši poklon koji si možete pokloniti u odrasloj dobi. Dobar ormar je onaj u kojem ne samo da stanu sve vaše stvari, već u kojem ih možete i vidjeti. To znači da imate i organizaciju, uz prostor.

Ormar, foto: Pexels; shattha pilabut

Kada je u pitanju organizacija ormara, možemo se složiti da je to ukratko noćna mora. Teško je smisliti uopće način na koji bi to sve moglo funkcionirati, a još je teže to i održavati. Morali biste na tjednoj razini odvajati vrijeme, samo kako biste stigli sve pospremiti, a kamoli da slučajno dobijete nešto novo – gdje pronaći mjesta i za to?

Zaista, kvalitetan ormar je san svake osobe. Mora biti prostran i svijetao, ugodan i pregledan. Po mogućnosti u blizini kupaonice i/ili spavaće sobe, a ako je ikako moguće, da bude walk-in model. Na kraju krajeva, postoji li uopće bolji ormar od tog tipa? Možemo se složiti da ne. kad malo razmislimo, vjerojatno ni soba ne bi bila dovoljna, već bi trebalo cijelo krilo samo za odjeću.

Šalu na stranu, dobar ormar je nešto što svi priželjkuju, a znamo i kako bismo voljeli da to izgleda. Zahvaljujući Hollywoodu, postoji nekoliko ormara s velikih i malih ekrana koje bismo rado preuzeli i instalirali u svoje domove. Donosimo nekoliko najboljih!

Izdvojeni članak

I vi se borite s neurednim ormarima? Evo kako do urednih i preglednih polica!

Seks i grad 2

Carrie Bradshaw je vjerojatno jedan od likova koji su toliko usko povezani s modom, da je teško za zamisliti da ona ne bi imala najbolji ormar na svijetu. Ipak, do svog ormara iz snova dođe tek u drugom dijelu filma – mada, isplatilo se čekati. U pitanju je ogroman walk-in ormar, pola u bijelom, pola u tamnom drvu.

Djevojke s Beverly Hillsa

Možda i najpoznatiji ormar u svijetu filma je upravo onaj od Cher iz filma Clueless. U pitanju je još jedan walk-in ormar, i to onaj koji je povezan s računalom, koje može složiti odjevne kombinacije. Vjerujemo da bi to mnoge riješilo velikih muka.

Od klinke do komada

Ova romantična komedija stara skoro dvadeset godina je i danas hit među gledateljima, a između ostalog i zbog ormara. U pitanju je možda i najveći walk-in ormar s ovog popisa, u kojem postoji čitav zid posvećen samo cipelama.

Princezini dnevnici 2

Možda je pogrešno sanjariti o tome da ćete jednog dana postati dio kraljevske obitelji, ali upravo se to dogodilo u ovoj komediji. I naravno, kad postanete princeza, dobijete i odgovarajući ormar. Ulaz u ormar je direktno iz spavaće sobe, a sve se može kontrolirati s daljinskim upravljačem, pa i otvaranje ladica.

Copy link
Powered by Social Snap