Pretraga

Tri najsimpatičnija poklona koja će svakom bauštelcu izmamiti osmjeh na lice

A- A+

Za ljubitelje građevine, kućnih popravaka i sam svoj majstor projekata skoro pa nikad nije teško pronaći savršeni poklon za posebne prilike poput rođendana ili godišnjice. No, kako pokloni ne bi baš uvijek bili alat ili kutija za njega pronašli smo tri simpatična poklona koja će svakom majstoru i bauštelcu izmamiti osmjeh na lice.

Poklon, ilustracija | foto: Pexels

Pronaći idealan, a pomalo neuobičajen poklon, za ljubitelje radova nije uvijek lagan zadatak, ali jednom kad se takva sitnica pronađe reakcija neće izostati.

Pokloni za sve građevinare, majstore, drvodjelce i ljubitelje koncepta sam svoj majstor često se svode na ono što im u njihovim zadatcima uistinu i treba. Takvi pokloni iako su korisni, ponekad mogu biti očekivani. Zato, ako želite oraspoložiti građevinara ili građevinarku u kući izađite iz uobičajenih okvira alata i odvažite se pokloniti nešto simpatično, ali i korisno.

1. Imbus svjetiljka

Kao dio IKEA-ine nove ART kolekcije za svakog ljubitelja radova stiže i posebna lampa i to u obliku imbusa. Funkcionalnost i simpatičan dizajn u jednom.

LED ručna svjetiljka | foto: IKEA

2. Čarape za graditelje

Ako ste skloniji kupovini poklona koji se mogu koristiti na svakodnevnoj bazi onda su vesele Dedoles čarape pravi izbor. Motivi s bauštele izmamit će osmjeh na lice svakom graditelju ili graditeljici.

Vesele čarape Graditelj | foto: Dedoles

3. Graditeljski ručak

Svaka dobra priča zaokružena je pričom o dobroj hrani, a svaka pauza za ručak postat će i najveseliji dio radnog dana ako hrana stiže u graditeljskoj Lego kockici. Idealno za sve velike i male majstore.

LEGO kutija za ručak | foto: MALL.hr

Copy link
Powered by Social Snap