Pretraga

Institut IGH potpisao dva ugovora ukupne vrijednosti 34,8 milijuna kuna

A- A+

Institut IGH je u petak potpisao dva ugovora vrijednosti od 34.8 milijuna kuna, prvi s Vodovodom i kanalizacijom d.o.o. Split, a drugi sa Sveučilištem u Zagrebu, točnije, Medicinskim fakultetom. Kod potpisivanja prvog ugovora, IGH čini Zajednicu ponuditelja s kompanijom EPISA Adria d.o.o..

gradilište | izvor: Unsplash

Kako su objavili na Zagrebačkoj burzi iz Instituta IGH, danas je potpisao dva nova ugovora vezana za svoje usluge projektiranja i stručnog nadzora. Prvi ugovor se odnosi na Zajednicu ponuditelja koju čine Institut IGH, d.d i EPTISA Adria d.o.o., koji potpisali s tvrtkom Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split, ugovor o usluzi pružanja nadzora nad gradnjom aglomeracije Split-Solin i to za ugovore 1-6 (Uređaj za pročišćavanje otpadnih voda, Mreža i Sustav daljinskog nadzora i upravljanja).

Izdvojeni članak

[FOTO] Samobor dobiva logistički centar od pola milijarde kuna, s čak 800 radnih mjesta

Ukupna vrijednost ovog ugovora iznosi 33.686.524,00 HRK (bez PDV-a), dok je udio Instituta IGH, d.d. 13.533.583,00 HRK.

Drugi ugovor je potpisan sa Sveučilištem u Zagrebu, Medicinskim fakultetom, a odnosi se na usluge izrade potrebne tehničke dokumentacije za projekt FSEU.2021.MZO.007- cjelovita obnova-Šalata 11. To obuhvaća izradu projektne dokumentacije (idejni, glavni i izvedbeni projekt s troškovnikom), te uslugu izrade dijela dokumentacije o nabavi za izvođenje radova sukladno Ugovoru o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za operacije koje se financiraju iz Fonda solidarnosti Europske Unije, a sve u svrhu obnove infrastrukture i opreme u području obrazovanja oštećene potresom. Ukupna vrijednost ugovora iznosi HRK 1,285.500,00 (bez PDV-a).

Izdvojeni članak

Tehnika ugovorila novi posao vrijedan 24,6 milijuna kuna, pobjedili na javnom natječaju

Počevši kao građevinski laboratorij davne 1949. godine, nakon 70 godina rasta i usavršavanja, Institut IGH predstavlja pokretačku snagu razvoja graditeljstva i vodeći građevinski institut u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi. Danas IGH zapošljava više od 500 inženjera u Hrvatskoj i inozemstvu, u podružnicama i na projektima.

Copy link
Powered by Social Snap