Pretraga

Kompleks na križanju Branimirove i Heinzelove brzo se gradi, u poslovnu zgradu već uselile tvrtke

A- A+

Na lokaciji u Zagrebu, na uglu Branimirove i Heinzelove ulice na jednom od najprometnijih križanja u gradu u užoj gradskoj jezgri, gradi se poslovno-stambeni kompleks koji se sastoji od tri nadzemna volumena odnosno tri zgrade. Dvije zgrade su stambene, a jedna je privatna. Zgrade će biti na sjeverozapadnom križanju u rasporedu slova L, s tim da je privatna zgrada na samom uglu u sredini već dovršena.

Križanje Branimirove i Heinzelove ulice

Ovu lokaciju karakterizira iznimno dobra povezanost sa ostalim dijelovima grada Zagreba te neposredna dostupnost javnog gradskog prijevoza tramvaja, autobusnog i željezničkog kolodvora te aerodroma. U neposrednoj blizini nalaze se stanice tramvaja na Zvonimirovoj ulici udaljenoj samo 200m, Kvaternikov trg i gradska tržnica na udaljenosti 600m, Dom zdravlja, vrtić na udaljenosti od 200 m, osnovna škola u Tuškanovoj ulici na udaljenosti 300 m, te supermarket u neposrednom susjedstvu.

Kompleks na uglu Branimirove i Heinzelove | BHB Domus

Sve su zgrade međusobno podzemno povezane, s dvije podrumske etaže u kojima se nalaze garažna parkirna mjesta. Ukupna nadzemna građevinska bruto površina sva tri poslovno-stambena volumena iznosi 18.500 m2, s ukupno 325 garažno parkirališnih mjesta u dvije podzemne etaže. Kompleks gradi kompanija BHB Domus.

Izdvojeni članak

Novi projekt Grada Zagreba na Slavonskoj aveniji, pogledajte gdje će se graditi nadvožnjak od 150 milijuna kuna

Poslovna zgrada

Sastoji se od dvije podzemne etaže, prizemlja u kojem je smještena poslovnica Banke, te sa izvedenom atikom iznad objekta. Karakteristična etaža svakog od osam katova predstavlja jedan zaseban poslovni prostor površine 519,73 m2. Svaki kat može se podijeliti na 2 poslovna prostora namijenjena za dva različita korisnika.

Kompleks na uglu Branimirove i Heinzelove | BHB Domus

Kupac uređuje poslovni prostor u skladu sa poslovnim potrebama i prema vlastitim željama. Svaki poslovni prostor ima izveden sanitarni čvor, prostor namijenjen čajnoj kuhinji te odvojeno i zasebno grijanje, hlađenje i ventilaciju od ostatka poslovne zgrade. Garažna parkirna mjesta nalaze se u podzemnim etažama -1 i -2. U podzemnu garažu pristupa se putem rampe širine 5,5 m a prilaz je omogućen sa zapadne strane. Dimenzija garažnih parkirnih mjesta je 250 puta 500 centimetara.

Sv. Katarina na uglu Branimirove i Heizelove

U poslovnu zgradu već su se uselile privatne kompanije. Prva među kojima se uselila bila je Specijalizirana bolnica Sv. Katarina.

Stambene zgrade

Stambena zgrada na Branimirovoj ulici sastoji se od dvije podzemne etaže, prizemlja s dva poslovna prostora, te 8 nadzemnih stambenih etaža. Karakteristična etaža svakog od osam katova broji maksimalno 12 stambenih jedinica.

Križanje Branimirove i Heinzelove ulice

Stanovi će biti izvedeni u kvadraturi od 45 m2 do 75m2 ili prema dogovoru sa kupcima. Svaki stan ima pripadajući balkon. Zapadna stambena zgrada se dovršava, a istočna, na samoj Heinzelovoj ulici će se tek početi graditi.

Kompleks na križanju Branimirove i Heinzelove brzo se gradi, u poslovnu zgradu već uselile tvrtke
Share via
Copy link
Powered by Social Snap