Pretraga

Obnavlja se Odjel neurologije u čakovečkoj bolnici, investicija vrijedna više od 700 tisuća eura

A- A+

U tijeku je sveobuhvatna rekonstrukcija Odjela za neurologiju Županijske bolnice Čakovec. Riječ je o ulaganju Međimurske županije vrijednom 704.063,53 eura koje će realizirati tvrtka Kontura.

županijska bolnica čakovec

županijska bolnica čakovec

Radovi obuhvaćaju zamjenu instalacija i unutarnje stolarije, saniranje podova i sanitarnih čvorova te uređenje bolesničkih soba s ukupno 19 kreveta pripremljenih za poluintezivnu njegu. Očekuje se da će zahvati u prostoru biti završeni do kraja godine.

– Odjel će pružati najbolju moguću skrb za naše pacijente, a onda za djelatnike najbolje moguće uvjete rada. Investicija je vrijedna nešto više od 700 tisuća eura, financira se najvećim dijelom, a to je 600 tisuća eura, iz decentraliziranih sredstava, a ostatak financiramo mi – Županijska bolnica Čakovec, kaže ravnatelj Županijske bolnice Čakovec, Igor Šegović za HRT.

Izdvojeni članak

Na 6.500 kvadrata u Čepinu gradi se privatna bolnica, investicija vrijedna 25 milijuna eura

Ističe se kako je Odjel neurologije Županijske bolnice Čakovec dobitnik zlatne nagrade globalne kampanje Angels Intiative RES-Q-a za 2022. godinu, vezane uz kvalitetu skrbi pacijenata koji su pretrpjeli moždani udar. Paralelno, Odjel se nalazi u zgradi izgrađenoj 1974. godine. Što je svakako dovoljno razloga za sanaciju.

Specijalna plućna bolnica u Zagrebu biti će obnovljena do travnja 2024., pogledajte ovdje sve o projektu.

Copy link
Powered by Social Snap