Pretraga

Otvorena deveta baza STRABAG-a u Hrvatskoj vrijedna 10 milijuna eura

A- A+

STRABAG je u Donjoj Lomnici otvorio novu poslovno-pogonsku zgradu u vrijednosti od 10 milijuna eura. Tvrtka time dodatno želi unaprijediti svoje poslovanje, a zgrada je opremljena najsuvremenijim postrojenjima. Sada sveukupno STRABAG broji devet baza u Hrvatskoj.

STRABAG

STRABAG u Donjoj Lomnici otvorio novu poslovno-pogonsku zgradu vrijednu 10 milijuna kuna | foto: STRABAG

STRABAG, kao jedna od vodećih građevinskih tvrtki u Hrvatskoj, otvorio je novu poslovno-pogonsku zgradu te se tako dodatno pozicionirao u okolici Zagreb i Zagrebačkoj županiji. Riječ je o golemom projektu koji je već pušten u pogon s ciljem unaprijeđena poslovanja tvrtke.

Investicija vrijedna 10 milijuna eura

Naime, u sklopu asfaltne baze u Donjoj Lomnici i na nešto više od 2.000 četvornih metara STRABAG je otvorio svoju novu poslovno-pogonsku zgradu. Radi se o golemoj investiciji u vrijednosti od skoro 10 milijuna eura, a nova zgrada je puštena u pogon u svibnju 2020. godine. Štoviše, predstavlja devetu bazu koju STRABAG ima u Hrvatskoj.

Suvremena se zgrada sastoji od uredskih prostora za zaposlenike, potom središnjeg laboratorija za kontrolu kvalitete betona, asfalta i ostalih materijala koji se koriste u gradnji te središnje radionice za popravak i održavanje građevinskih strojeva.

Izdvojeni članak

Pogledajte popis 20 najuspješnijih građevinskih tvrtki u 2020. godini

Bolje izvođenje građevinskih pothvata

– Otvaranjem nove poslovne zgrade završili smo strateški projekt koji će svakako olakšati i unaprijediti svakodnevno poslovanje kompanije, koja kontinuirano radi na nizu ključnih infrastrukturnih i najzahtjevnijih građevinskih pothvata u Hrvatskoj. Ulaganja poput ovog u asfaltnu bazu i popratne zgrade i pogone te zapošljavanje novih ljudi i širenje proizvodnje, vidimo kao logičan korak rasta i razvoja kompanije, izjavio je povodom otvorenja zgrade direktor STRABAG-a Veljko Nižetić.

Copy link
Powered by Social Snap