Pretraga

Radovi vrijedni 300 milijuna kuna: Objavljen natječaj za nastavak izgradnje dijela autoceste

A- A+

Hrvatske autoceste objavile su obavijest o nadmetanju za izgradnju dionice autoceste od Lekenika do čvora Sisak, koja se nalazi na autocesti (A11) koja povezuje Zagreb sa Siskom. Procijenjena vrijednost radova je 300 milijuna kuna.

autocesta

Autocesta A11 Zagreb-Sisak | foto: Hrvatske autoceste

Natječaj za Javnu nabavu objavljen je na stranicama Hrvatskih autocesta i Elektroničkom oglasniku javne nabave.

Hrvatske autoceste objavile su natječaj za nastavak izgradnje dijela autoceste koji povezuje Zagreb sa Siskom. Riječ je o dionici Lekenik-čvor Sisak koja se nalazi na autocesti 11 (A11).

Natječaj je objavljen u Elektroničkom oglasniku javne nabave, a definiran je kao nadmetanje za izvođenje radova procijenjene vrijednosti 300 milijuna kuna. Rok za dostavu ponude i potrebne dokumentacije je 07. travnja 2021. godine u 13 sati.

Izdvojeni članak

Milijuni tek dolaze: Više od milijardu kuna promijenilo je istarsku cestovnu infrastrukturu

A11 besplatna cestarina

Radi olakšanja prolaska hitnih službi, prijevoza pomoći i kretanja stanovništva na području pogođenom potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji, Hrvatske autoceste prestale su naplaćivati cestarinu na autocesti Zagreb-Sisak 29. prosinca u 15:00 sati. Besplatna cestarina na autocesti Zagreb-Sisak produljuje se do 31. ožujka do 24:00 sati. Besplatna cestarina i podignute rampe simboliziraju solidarnost i podršku unesrećenima u potresom pogođenom području, ali je i dalje važno voditi računa o sigurnosti prometa na cesti i kroz naplatne staze voziti smanjenom brzinom i s krajnjim oprezom.
Copy link
Powered by Social Snap