Pretraga

Danas počinje razgledavanje poslovnih prostora koje država daje na zakup

A- A+

Od danas, 30. kolovoza 2021. započelo je razgledavanje poslovnih prostora u vlasništvu države koji su ponuđeni u zakup na natječaju Državnih nekretnina. Svi zainteresirani zakupci 32 prostora mogu razgledati do petka ovog tjedna, 3. rujna.

DALMATINSKA ULICA 13, ZAGREB | Državne nekretnine

Danas, započinje razgledavanje u poslovnim prostorima Bjelovara, točnije u prostoru na adresi Franjevačka 11C, a danas se mogu pogledati i prostori u Splitu u Sinjskoj 7. U Sinjskoj se na istoj adresi nalaze tri ulična i jedan dvorišni prostor na zakup.

Izdvojeni članak

FOTOGALERIJA i veliki vodič: 32 državne nekretnine se rentaju na 10 godina

U Zagrebu, razgledavanje 21 objekta počinje u srijedu, 1. rujna, a traje isto do petka. U Zagrebu je najveća ponuda poslovnih prostora, dva se čak nalaze u nultoj zoni, nedaleko od Cvjetnog trga na adresi Frane Petrića 4 od 100 metara kvadratnih. Drugi se nalazi u Gajevoj ulici s pedesetak kvadrata. Prostori u Zagrebu se nude čak i u Vlaškoj, Maksimirskoj, Dalmatinskoj, Draškovićevoj, Ilici, Mesničkoj, ulicama koje bi svrstali u uži i širi centar grada. Fotografije i detaljne opise svih prostora koji su ponuđeni nalaze se ovdje.

GAJEVA ULICA 7, ZAGREB | Državne nekretnine

Javno otvaranje ponuda održat će se 10. rujna u 13 sati, ali na novoj lokaciji, u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, u Ulici Republike Austrije 14, Zagreb.

Izdvojeni članak

Grad Split objavio novi natječaj za zakup čak 36 poslovnih prostora

Popis sva 32 državna objekta koji se nude na zakup, s fotografijama i detaljnim opisima, možete pogledati ovdje.

Danas počinje razgledavanje poslovnih prostora koje država daje na zakup
Share via
Copy link
Powered by Social Snap