Pretraga

Medical Intertrade ima novo poslovno skladište: Projekt vrijedan 30 milijuna kuna

A- A+

Tvrtka Medical Intertrade d.o.o. svoje je poslovanje u Vukovaru proširila novom skladišnom halom u Vukovarskoj gospodarskoj zoni. Sama investicija je vrijedna 30 milijuna kuna, a u novom poslovnom prostoru je trenutno zaposleno 58 djelatnika.

Medical Intertrade | foto: Grad Vukovar

Cilj izgradnje novog skladišnog prostora bio je osigurati veći kapacitet skladištenja, proširiti asortiman, omogućiti bolju opskrbu i bržu isporuku proizvoda prema kupcima kao i povećati učinkovitost poslovanja, piše na službenim stranicama Medical Intertradea.

– Medical Intertrade novi projekt pokreće u studenom 2021. te seli u veći skladišno-logistički kompleks od 3.400 m² koji se nalazi na zemljištu površine 20.000 m² u Vukovarskoj gospodarskoj zoni. Vrijednost investicije iznosila je 30 milijuna kuna, a na novoj lokaciji je trenutno zaposleno 58 djelatnika, rekla je Mirela Kardum, direktorica poslovne jedinice Medical Intertradea u Vukovaru. Još je istaknula kako je Medical Intertrade d.o.o. u vrijeme osnivanja 1990. godine u Vukovaru zapošljavao tri djelatnika, a tijekom godina je postao jedan od vodećih veleprodaja lijekova i medicinskih proizvoda čije se poslovne aktivnosti, osim u Vukovaru, odvijaju još na tri lokacije u Hrvatskoj, te u Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

Medical Intertrade | foto: Grad Vukovar

Medical Intertrade pruža i logističku podršku tvornici Yasenka, koja je postala prepoznatljiva po kvaliteti i visokim standardima u proizvodnji, ali i u pružanju usluga analitičkog i mikrobiološkog ispitivanja te puštanja lijekova u promet na tržište Europske unije.

Tvrtku je posjetio i gradonačelnik Ivan Penava.

– Osnivač Medical Intertradea, mr.sc. Radwan Joukhadar prije 30 godina prepoznao je brojne povoljne gospodarske strane Vukovara, stoga je je zadovoljstvo svjedočiti napretku tvrtke koja je svoje temelje postavila u Vukovaru, istaknuo je Penava.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap