Pretraga

Slavonski Brod poklonio mladim obiteljima građevinska zemljišta za izgradnju kuća

A- A+

Slavonski Brod je još 2018. godine potpisao oko 70 ugovora s mladim obiteljima o ostvarivanju prava građenja obiteljskih kuća na gradskim zemljištima. Sve mlade obitelji ostvaruju pravo na zakup zemljišta na čak 99 godina, a nako deset godina ga mogu otkupiti.

Potpisivanje ugovora | Slavonski Brod

Danas je gradonačelnik Mirko Duspara ugovore potpisao s još tri mlade obitelji koje su odlučile pomoću ove popularne mjere Grada Slavonskog Broda riješiti svoje stambeno pitanje, priopćili su iz grada.

Danas je gradonačelnik Mirko Duspara ugovore potpisao s još tri mlade obitelji koje su odlučile pomoću ove popularne mjere Grada Slavonskog Broda riješiti svoje stambeno pitanje.

– Čestitam vam na ostvarenom pravu građenja obiteljske kuće na gradskim građevinskim zemljištima. Drago mi je da ste se pridružili dosadašnjim mladim obiteljima koje su u Slavonskom Brodu na ovaj način riješile svoje stambeno pitanje. Grad je ponosan na ovu mjeru jer smo jedini u Republici Hrvatskoj koji na ovaj način mladima pomažemo u gradnji njihove obiteljske kuće. Mogu vam za kraj samo poželjeti puno sreće i uspjeha da što prije izgradite svoje kuće i uselite, poručio je mladim obiteljima prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik Mirko Duspara.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap