Pretraga

Hrvatska tvrtka daje božićnice od 5.000 kn: Najbolje djelatnike nagrađuju i sa 100 tisuća kuna

A- A+

Hrvatska tvrtka s tradicijom duljom od 30 godina je objavila koliko će božićnice dobiti njihovi djelatnici. Tako će svi koji rade u Fero-Termu ove blagdane dobiti čak 5.000 kuna, a najbolji djelatnici će biti nagrađene s većim iznosima – do sto tisuća kuna.

novac

Novac | foto: Josipa Vrankulj

Kako su objasnili u objavi na svojoj službenoj Facebook stranici, 2022. godina je za njih bila izuzetno uspješna – ostvarili su odlične prodajne rezultate, proširili paletu proizvoda i u poslovanje uveli nove tehnologije. Upravo zato će nagraditi svih svojih 650 zaposlenika s božićnicom od 5.000 kuna.

Uz taj fiksan iznos, pripremili su i i prigodne darove za djecu zaposlenika kao i jubilarne nagrade za sve djelatnike koji u Fero-Termu rade 10, 15, 20, 25 i 30 godina. Ipak, posebno je zanimljivo to što su najavili da će najbolje djelatnike nagraditi s dodatnom novčanom nagradom, čiji će iznos varirati od 3.500 kn do 100.000 kn.

Izdvojeni članak

Fero-Term kupio zemljište na kojem će graditi još jedan izložbeno-prodajni centar

Fero-Term će se ovog prosinca svojim najboljim djelatnicima, zahvaliti i dodatnom novčanom nagradom u iznosu od 3.500 do čak 100.000 kuna. Najbolje smo zaposlenike odabrali na osnovu više kriterija, poput ostvarenog prometa, zalaganja na poslu, odnosa prema kolegama, rada s kupcima i dobivenim pohvalama od kupaca te poznavanju procedura, rekli su iz Fero-Terma.

Copy link
Powered by Social Snap